Campanii noi de reduceri propuse de magazine renumite:

Profita de reducerile de Home Deals doar la eMAG!

ZILAN ZLN-1204 este un ventilator cu picior practic si eficient in sezonul cald cu ajutorul caruia puteti ameliora disconfortul termic, fiind astfel o solutie accesibila, la indemana oricui. Este usor de folosit si nici nu ocupa mult spatiu de depozitare.

Ventilatorul cu picior ZILAN ZLN-1204 este prevazut cu o putere de 50 W si pune la dispozitie trei trepte de ventilare. Panoul de control se afla pe piciorul aparatului, iar prin intermediul sau puteti regla vitezele, respectiv veti putea porni sau opri aparatul. In plus, aveti posibilitatea de a il controla si mai usor de la distanta, fara a va mai deplasa pana la el, folosind telecomanda din dotare.

Datorita functiei de oscilatie, aparatul va realiza miscari stanga-dreapta care permit dispersarea uniforma a aerului racoros. Totodata, cu ajutorul functiei timer, puteti seta aparatul pentru a functiona pana la patru ore.

Ventilatorul prezinta un diametru mare de 40 de cm si ofera un mod de functionare silentios. In plus, puteti regla si inaltimea acestuia, respectiv directia de suflare a aerului. Prezinta o baza rotunda ce ii asigura aparatului o buna stabilitate.

Dimensiunile produsului sunt de 45 cm lungime, 26 cm latime si 130 cm inaltime.

Verifica oferta de astazi!

Concluzii si Pareri

Ventilatorul cu picior ZILAN ZLN-1204 este un produs bine realizat, care isi face treaba eficient si care va poate scapa numaidecat de disconfortul termic produs de temperaturile prea ridicate. Cumparatorii sunt foarte multumiti de el si sunt de parere ca isi face treaba foarte bine, timp in care este foarte silentios, dar si rezistent, lucru pe care l-au probat ani la rand in sezonul cald. Din punctul lor de vedere, a fost cea mai rezonabila varianta din perspectiva costurilor, iar multumiti fiind de calitatea sa il recomanda mai departe apreciind raportul calitate/pret drept unul foarte bun.

Review pe scurt: ZILAN ZLN-1204

9.8

Calitate

9.7/10

Pret

9.8/10

Design

9.7/10

Fiabilitate

9.8/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Timer
  • Oscilatie
  • 3 trepte de viteza
  • Rezistent

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *