Campanii noi de reduceri propuse de magazine renumite:

Profita de reducerile de Home Deals doar la eMAG!

Ruris 330C este un model de motocoasa ce functioneaza pe baza de benzina putand fi folosita in diverse zone. Este practica si usor de folosit inclusiv de catre cei care nu au experienta cu un astfel de produs. Dar pentru inceput va propunem sa urmariti materialul pe care l-am pregatit pentru a afla mai multe informatii utile.

Motocoasa Ruris 330C este prevazuta cu un motor de 1.2 CP, ce permite utilizarea intensa. Beneficiind de tehnologia EcoTek, consumul de carburant este redus cu pana la 25%, in timp ce puterea motorului ramane consstanta. Sistemul de alimentare, dar si cel de pornire este mai rapid, astfel ca nu veti avea nevoie de o actionare continua a detentei pentru compresie.

Motorul aparatului respecta normele de poluare EURO 5, constructia cilindrului permitand pornirea motorului fara tragerea completa a sforii demaror.

Puteti folosi motocoasa Ruris atat in zonele de deal sau campie, cat si pentru amenajari peisagistice sau exploatari forestiere. In plus, o puteti accesoriza cu autocut.

Pentru o manevrare cat mai simpla, aparatul prezinta suport de coarne Ruris PlussConfort, suprainaltat, ce redus efortul miscarii de pendulare stanga-dreapta cu mai mult de 50% spre deosebire de coasa clasica. Un alt avantaj ar fi si harnasamentul DualBalance al aparatului. Toate acesteae au fost gandite pentru a scadea cat mai mult efortul depus in timpul utilizarii. Toate acestea sunt dublate si de siguranta in utilizare a aparatului.

Ruris 330C prezinta motor in doi timpi cu o capacitate cilindrica de 31 cmc. Rezervorul din dotare ofera o capacitate de 700 de ml. Diametru de taiere este de 25.4 cm. Greutatea dispozitivului este de 7.1 kg.

Verifica oferta de astazi!

Concluzii si Pareri

Motocoasa Ruris 330C este un dispozitiv de mare ajutor chiar si pentru cei mai putin experimentati presupunand usurinta in manevrare. Cumparatorii s-au declarat multumiti de ea si confirma faptul ca isi face treaba eficient, este usor de folosit si rezistenta. O recomanda mai departe si apreciaza raportul calitate/pret drept unul avantajos.

Review pe scurt: Ruris 330C

9.6

Calitate

9.6/10

Pret

9.6/10

Design

9.5/10

Fiabilitate

9.7/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Usurinta in utilizare
  • Siguranta in utilizare
  • Pachetul include tot ce este necesar

Contra

  • Nu am identificat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *