Campanii noi de reduceri propuse de magazine renumite:

Profita de reducerile de Home Deals doar la eMAG!

Hobot 268 este un dispozitiv extrem de util care va poate ajuta sa curatati mai rapid si fara efort geamurile, chiar si pe cele mai inalte. Este o solutie care va va simplifica viata si va va ajuta sa economisi timp si energie.

Robotul Hobot 268 are capacitatea de a curata geamurile, dar si diverse tipuri de suprafete din sticla, simplu si rapid, timp in care il puteti controla direct de pe telefonul mobil. Realizeaza miscari circulare, iar curatarea este efectuata automat, in doua directii. Gratie sistemului Single-side, robotul poate fi folosit pentru diferite grosimi de sticla si suprafete netede cum ar fi oglinzi, geamuri duble, cabine de dus, faianta si asa mai departe.

Produsul in cauza asigura un mod de functionare foarte sigur, fiind prevazut cu baterie de rezerva UPS care in cazul unei pene de curent, va preveni caderea aparatului de pe suprafata pe care se afla. De asemenea, este echipat si cu senzor GYRO, senzor cu laser si sistem de navigatie Al-Technology 3.0 ce controleaza miscarile aparatului asemenea unui pilot de masina. In timpul curatarii, robotul adapteaza lavetele in functie de suprafata pe care se misca.

Hobot 268 este potrivit pentru geamuri cu suprafete de minim 40 x 40 cm. Poate fi folosit atat la case cu suprafete mari, cat si la apartamente cu balcoane. Este excelent si pentru oglinzi fara rame. Viteza de curatare este de 2.4 min / 1 mp Realizeaza atat miscaripe orizontala, cat si pe verticala pentru o curatare eficienta.

Hobot 268 reviewRobotul prezinta doua tipuri de lavete din microfibra, cele de culoare albastra sunt potrivite pentru curatarea uscata, iar celegalbene pentru curatarea umeda si lustruit. Lavetele de dimensiuni generoasa colecteaza praful si alte resturi si curata suprafata de-a lungul marginilor. Aceste lavete pot fi spalate in masina de rufe si refolosite.

Franghia de siguranta are o lungime de 5metri, iar cablul de extensie de 4 metri. Aparatul masoara 24 x 24 x 10 cm si cantareste 1.2 kg.

Verifica oferta de astazi!

Concluzii si Pareri

Robotul de curatat geamuri Hobot 268 este un dispozitiv foarte practic si util in orice locuinta cu ajutorul caruia veti indeparta murdaria de pe geamuri si alte suprafete din sticla mai usor. Cumparatorii sunt incantati de noua achizitie si sustin ca isi face treaba eficient, iar ceea le mai ramane lor de facut este doar sa curete colturile si ramurile geamurilor. Este simplu si usor de folosit, fiind o varianta potrivita pentru nevoile lor. Il recomanda mai departe si considera raportul calitate/pret bun.

Review pe scurt: Hobot 268

9.6

Calitate

9.5/10

Pret

9.5/10

Design

9.6/10

Fiabilitate

9.7/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret bun
  • Senzori laser
  • Curatare diverse suprafete sticla
  • Siguranta in utilizare
  • 2 tipuri de lavete

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *