Campanii noi de reduceri propuse de magazine renumite:

Profita de reducerile de Home Deals doar la eMAG!

Curatarea geamurilor poate deveni o activitate mai usoara si mai rapida, cat timp ai la dispozitie ustensilele necesare. O solutie foarte buna pentru a lustrui eficient geamurile este aparatul de spalat Kärcher WV 6 Plus pe care am vrea sa il prezentam pe larg in materialul pe care l-am pregatit.

Aparatul de spalat geamuri Kärcher WV 6 Plus asigura o curatare mai rapida, dar si mai eficienta a geamurilor spre deosebire de stergerea manuala a acestora. Avantajul acestuia consta in faptul ca poate fi folosit nu doar pe suprafata geamurilor, ci si pe alte tipuri de suprafete netede, devenind astfel un dispozitiv multifunctional extrem de eficient in orice locuinta.

Kärcher WV 6 Plus reviewModelul in discutie este o versiune optimizata oferind mai multa flexibilitate si performante pe masura. Acesta are la baza lamela speciala pentru o curatare mai buna a geamurilor mrdare, indepartand excelent excesul de lichid de pe suprafata curatata. In acelasi timp, ofera si o autonomie extrem de buna, de pana la 100 de minute, ceea ce inseamna ca veti putea curata la o singura incarcare o suprafata generoasa. Mai mult decat atat, pe display-ul dispozitivului puteti verifica oricand minuntele ramase, ceea ce face treaba extrem de simpla.

Aparatul beneficiaza si de o laveta de stergere din microfibra, respectiv de sticla de pulverizare. Lustruieste foartebine geamurile, absoarbe apa, curata mese de sticla si absoarbe lichide varste, poate curata eficient si parbrizul masinii, respectiv placi, dusuri si oglinzi.

Pentru o curatare cat mai buna a geamurilor, trebuie sa aplicati intai agentul de curatare pe suprafata dorita, dupa care sa intindeti produsul cu o carpa din microfibra pentru a elibera murdaria de pe suprafata. Ulterior, folositi aparatul si spatula pentru a aspira apa murdara de pe suprafata dorita.

Are nevoie de doar 170 de minute pentru o incarcare completa, iar autonomia de 100 de minute permite curatarea unei suprafete de aproximativ 300 de metri patrati. Volumul recipientului de apa murdara este de 150 de  ml, iar latimea duzei de aspiratie de 28 de cm.

Produsul in discutie are o greutate de doar 760 de grame, fiind astfel foarte usor de manevrat.

Vezi oferta de pret 1

Vezi oferta de pret 2

Vezi oferta de pret 3

Concluzii si Pareri

Kärcher WV 6 Plus este fara indoiala o solutie excelenta prin care va puteti optimiza si facilita munca, fiindca produsul in cauza ofera rezultate senzationale. Cumparatorii sunt extrem de incantati de achizitia facuta si regreta ca nu au cumparat aparatul mai devreme. Concret, acestia sustin ca sterge geamurile foarte bine si rapid, in final, fiind necesar sa revina doar cu o carpa pe marginile ferestrei. De asemenea, confirma faptul ca intreaga activitate de curatare a geamurilor dureaza mult mai putin, iar produsul este usor de folosit si de manevrat. Recomanda cu incredere mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este excelent.

Review pe scurt: Karcher WV 6

10

Calitate

9.9/10

Pret

9.9/10

Design

10.0/10

Fiabilitate

10.0/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret excelent
  • Curatare mai rapida si mai eficienta
  • Autonomie de 100 de minute
  • Usor de folosit si de manevrat
  • Poate fi folosit si pe alte suprafete

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *