Campanii noi de reduceri propuse de magazine renumite:

Profita de reducerile de Home Deals doar la eMAG!

Esti atras de stilul vintage si ai decis sa decorezi camera orientandu-te catre piese de mobilier de acest gen? O varianta intereesanta in acest sens si foarte acesibila ca pret este patul Kring Retro despre care vom discuta pe larg in cele ce urmeaza.

Kring Retro este un model ce masoara 145 cm latime, 92 cm inaltime si 205 cm lungime, fiind compatibil cu o saltea cu dimensiunile de 140 cm latime si 200 cm lungime. Design-ul sau urmeaza intocmai stilul vintage fiind un produs  usor de asortat. Prezinta o combinatie interesanta de nuante de maro si de gri care fac ca piesa de mobilier sa iasa in evidenta intr-un mod placut. Astfel, puteti alege decoratiunile destul de usor,  iar rezultatul final va fi unul pe  masura.

Patul vine in forma neasamblata, insa odata cu el veti primi la pachet si instructiunile de montaj. Nu este nimic dificil, trebuie doar sa urmati schema. In plus, intretinerea produsului este destul de simpla, producatorii recomandand stergerea regulata a prafului cu o carpa moale uscata.

De asemenea, aveti in vedere faptul ca somiera si salteaua trebuie achizitionate separat, acestea nefiind incluse in pachet.

Verifica oferta de astazi!

Concluzii si Pareri

Patul Kring Retro este un model interesant fiind o optiune convenabila pentru cei care intentioneaza sa isi docoreze dormitorul in stil retro. Cumparatorii actuali sunt foarte multumiti de produs si declara ca a fost o reala surpriza placuta. Produsul arata exact ca in poze si apreciaza faptul ca elementele metalic ede asamblare sunt foarte solide.e Patul este rezistent, nu le-a creat probleme asamblarea sa, iar in ansamblu considera ca au facut o alegere potrivita nevoilor sale. Il recomanda mai departe si apreciaza raportul calitate/pret drept unul avantajos.

Review pe scurt: Kring Retro

9.5

Calitate

9.4/10

Pret

9.6/10

Design

9.5/10

Fiabilitate

9.6/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Elemente metalice solide
  • Design placut
  • Usor de intretinut

Contra

  • Nu am identificat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *