Campanii noi de reduceri propuse de magazine renumite:

Profita de reducerile de Home Deals doar la eMAG!

Trisa Fresh Breeze 9346.43 este un ventilator turn destinat pentru uz interior care poate fi o varianta eficienta in sezonul cald, dar si mai putin cosisitoare decat un aparat de aer conditionat. Dar pentru inceput, va propunem sa urmariti in continuare materialul pe care l-am pregatit pentru a descoperi potentialul acestui produs.

Ventilatorul turn Trisa Fresh Breeze 9346.43 este un model foarte elegant care poate fi integrat cu usurinta in orice decor. In plus, constructia sa face ca dispozitivul sa nu ocupe prea mult spatiu.

Acesta este prevazut cu o putere de 45 W si pune la dispozitie trei trepte de putere pe care le veti adapta in functie de preferinte. De asemenea, beneficiaza si de functia de oscilatie stanga-dreapta la 70 de grade, ceea ce ajuta la distribuirea optima a aerului racoros in toata camera.

O alta functie interesanta si utila este cea sleep prin care aparatul scade viteza aerului si asigura un mod de functionare silentios. In plus, ventilatorul este prevazut si cu senzor de temperatura monitorizand si controland mai usor conditiile din locuinta. Iar functia vant face ca viteza aerului sa varieze automat.

In acelasi timp, functia timer permite presetarea activitatii aparatului pentru a functiona un anumit numar de ore.

Pentru o utilizare si mai confortabila, ventilatorul este prevazut cu telecomanda ceea ce face sa puteti controla aparatul direct de pe canapea, fara sa va mai deplasati pana la el.

Cablul de alimentare are o lungime de 1.7 metri, iar aparatul poate fi amplasat in orice colt al incaperii.

Trisa Fresh Breeze 9346 43 review

Verifica oferta de astazi!

Concluzii si Pareri

Trisa Fresh Breeze 9346.43 este un ventilator turn modern, care va poate ajuta sa controlati mai usor temperatura in perioadele caniculare. Clientii sunt foarte incantati de el si confirma faptul ca este un produs bun prevazut cu un design modern si o putere de ventilare mare capabil sa elimine destul de repede disconfortul termic. De asemenea, apreciaza si functiile suplimentare din dotare ce optimizeaza activitatea acestuia. Il recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este foarte bun.

Review pe scurt: Trisa Fresh Breeze 9346.43

9.9

Calitate

9.9/10

Pret

9.8/10

Design

10.0/10

Fiabilitate

10.0/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Puternic
  • Functie somn, Functie vant
  • Timer
  • Design atragator

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *