Campanii noi de reduceri propuse de magazine renumite:

Profita de reducerile de Home Deals doar la eMAG!

 Zass ZMF 02 Silver este un ventilator extrem de util in sezonul cald, cu atat mai mult, cu cat acesta are capacitatea de a pulveriza apa, reusind sa reimprospateze aerul, mai ales daca acesta este uscat. In acest context, va invitam sa ne urmariti in continuare si sa aflati mai multe detalii importante despre acest produs!

Ventilatorul Zass ZMF 02 Silver este un aparat puternic, prevazut cu trei trepte de viteza, astfel incat sa poti obtine rapid confortul dorit. Este dotat cu o baza rotunda ce ii ofera un echilibru foarte bun in timpul functionarii.

Un mare avantaj al acestui model se refera, dupa cum am mai mentionat, la pulverizarea apei ce va reusi sa regleze nivelul umiditatii din incapere si sa sporeasca confortul casei tale. Rezervorul care va trebui alimentat cu apa are o capacitate de 3.2 litri. Cu ajutorul functiei de oscilatie, aparatul va reusi sa racoreasca mai rapid incaperea, prin executarea de miscari stanga-dreapta, in timp ce functia timer permite programarea activitatii aparatului.

Ventilatorul poate fi controlat atat prin intermediul panoul de control amplasat pe piciorul sau, cat si prin intermediul telecomenzii. Ambele dispun de o interfata foarte intuitiva, astfel ca vor fi usor de realizat setarile dorite.

In ceea ce priveste nivelul de zgomot produs, pe cea mai puternica treapta atinge 61 dB.

Dimensiunile acestuia sunt de 123 cm lungime si 40 cm latime  avand o greutate de 8.4 kg. In principiu, face fata eficient in incaperi cu suprafete de 10-20 mp.

Concluzii si Pareri

Zass ZMF 02 Silver este un ventilator care isi face treaba foarte bine, motiv pentru care il recomand. Si clientii actuali confirma acest lucru sustinand ca este suficient de puternic, iar pentru ca poate pulveriza si apa le este mult mai usor sa obtina confortul dorit. Sunt multumiti de achizitia facuta si apreciaza raportul calitate/pret foarte bun.

Review pe scurt: Zass ZMF 02 Silver

9.7

Calitate

9.7/10

Pret

9.5/10

Design

9.7/10

Fiabilitate

9.8/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Pulverizare apa
  • Putere mare
  • Telecomanda
  • Timer

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *