Campanii noi de reduceri propuse de magazine renumite:

Profita de reducerile de Home Deals doar la eMAG!

Gorenje RK6202EW este o combina frigorifica foarte bine organizata prevazuta cu functii si tehnologii de ultima generatie, care vor reusi sa asigure cele mai bune conditii pentru alimentele tale.

Din punct de vedere estetic, este un produs simplu si elegant, prevazut cu o carcasa alba. Cele doua usi sunt prevazute cu manere verticale, deschiderea standard fiind pe partea dreapta. In plus, usile fiind reversibile, pot fi montate pe ce partea doresti.

Combina frigorifica Gorenje RK6202EW este prevazuta cu o capacitate totala de 352 litri, fiind incadrata in clasa de eficienta energetica A++, asigurand un consum energetic redus. In plus, producatorii estimeaza consumul energetic anual undeva la 241 kWh.

Tehnologia FrostLess presupune reducerea formarii ghetii si a dezghetarii manuale cu pana la 50%.

Frigiderul combinei Gorenje RK6202EW este prevazut cu o capacitate de 257 litri. Este organizat cu ajutorul a 5 rafturi din sticla securizata ce au capacitatea de a sustine chiar si vase mai voluminoase. Totodata, beneficiaza si de compartiment pentru vegetale si compartiment pentru pastrarea produselor lactate. De asemenea, este prezent si suportul special pentru sticle unde poti adauga doze sau sticle in pozitie orizontala, iar acestea vor ramane in pozitie fixa si nu se vor rostogoli. Usa frigiderului este prevazuta cu patru suporturi din plastic, unde poti adauga oua, borcane, recipiente de mici dimensiuni si asa mai departe.

Congelatorul combinei Gorenje RK6202EW dispune de o capacitate de 95 de litri si este organizat cu ajutorul a trei compartimente inchise de tip ladite. Aici vei putea adauga aliemnte in functie de natura lor, astfel ca acestea nu vor mai imprumuta mirosuri si arome intre ele. Capacitatea de congelare este de 4.5 kg in decursul a 24 de ore.

De asemenea, combina beneficiaza si de autonomie mare, de 30 de ore, timp in care alimentele tale vor fi in maxima siguranta chiar si in cazul unei pene de curent.

In plus, modul de functionare al acesteia este destul de silentios, nu depaseste 40 dB, deci primeste un plus si la acest capitol.

Dimensiunile combinei sunt de 60 cm latime, 64 cm adancime si 200 cm inaltime, avand o greutate de 74.5 kg.

Verifica oferta de astazi!

Concluzii si Pareri

Gorenje RK6202EW este o combina eficienta, la care apreciez foarte mult modul de organizare al acesteia, dar si nivelul de zgomot redus pe care il inregistreaza. Clientii confirma faptul ca aparatul se descurca foarte bine, este suficent de spatios pentru nevoile lor, raceste eficient alimentele si detine o buna organizare. Sunt multumiti de achizitia facuta si declara ca, din punctul lor de vedere, raportul calitate/pret este unul bun.

Review pe scurt: GORENJE RK6202EW

9.5

Calitate

9.5/10

Pret

9.3/10

Design

9.3/10

Fiabilitate

9.7/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret bun
  • Compartimentare buna
  • Economica
  • Functionare silentioasa

Contra

  • Lipsa sistem No Frost

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *