Campanii noi de reduceri propuse de magazine renumite:

Profita de reducerile de Home Deals doar la eMAG!

Star-Light ACM-12ARWI este un aparat de aer conditonat potrivit pentru living-uri moderne, pregatit sa iti asigure tot confortul de care ai nevoie. Partea si mai buna este ca vine la pachet cu kit de instalare inclus, insa inainte de toate va invitam sa aflati mai multe detalii despre partea functionala a aparatului.

Aparatul de aer conditionat Star-Light ACM-12ARWI prezinta o capacitate de modificare a temperaturii de 12000 BTU/h, fiind potrivit pentru incaperi cu suprafete de pana la 23 mp. Suprafata poate varia in functie de inaltimea incaperii si gradul de izolare al acesteia.

Referitor la eficienta energetica, aparatul este incadrat in clasa A++ pe modul racire si A+ pe modul incalzire, asigurand un consum energetic redus.

Tehnologia pe Inverter prezinta un rol foarte important in optimizarea activitatii aparatului, intrucat datorita acesteia compresorul isi variaza automat turatiile, pentru a atinge mai rapid temperatura dorita, care mai apoi va fi mentinuta cu un consum minim de resurse. Pe cicluri lungi se pot obtine importante economii energetice, chiar si de 40%.

Tehnologia Wi-fi permite controlarea aparatului direct de pe telefonul mobil, fiind necesara doar conectarea la internet si descarcarea unei aplicatii.

Totodata, sistemul de filtrare din dotare este prevazut si cu filtru Aroma ce va reimprospata aerul in camera si va inlatura tantarii.

Star-Light ACM-12ARWI poate fi folosit atat pe modul racire, cat si pe modul incalzire, iar pe langa aceste doua functii de baza, mai este prevazut cu:

 • Dezumidificare si ventilatie – vizeaza mentinerea nivelului optim al umiditatii din aer, prevenind astfel formarea mucegaiului.
 • Turbo – vizeaza intensificarea activitatii aparatului pentru o anumita perioada de timp, pana ce temperatura setata este atinsa, ulterior, aparatul va reveni la modul normal de functionare in vederea mentinerii acesteia cu un consum minim de resurse.
 • Sleep – iti protejeaza somnul impotriva factorilor perturbatori, inclusiv impotriva modificarilor bruste ale temperaturii. In acest timp, aeroterma va functiona in regim silentios.
 • Timer – permite programarea  activitatii aparatului pe intervale orare prestabilite.
 • Auto restart – permite reluarea in mod automat a activitatii aparatului dupa o pana de curent, luand in considerare ultimele setari realizate.
 •  Follow Me – transforma telecomanda in termostat de camera ce va transmite permanent feedback catre unitatea principala reusind astfel sa mentina temperatura constanta.
 • Autodiagnosticare – semnaleaza orice problema aparuta la nivel functional, intrerupand in mod automat activitatea aparatului. Pe display va aparea un cod pe care il vei putea gasi in manual pentru a vedea pe larg despre  ce este  vorba.

Din punct de vedere al zgomotului inregistrat in timpul functionarii, nu este cel mai silentios aparat, avand in vedere ca atinge 53 dB, insa nu este o valoare foarte mare incat sa poate crea disconfort acustic.

Unitatea interna masoara 80.5 cm lungime, 30 cm latime si 19.4 cm inaltime, alaturi de o greutate de 28.5 kg. Unitatea externa masoara 77 cm lungime, 30 cm latime si 55.5 cm inaltime, cantarind 25.5 kg.

Concluzii si Pareri

Star-Light ACM-12ARWI este un aparat prevazut cu functii moderne, destul de bine pus la punct si mai ales foarte avantajos din perspectiva pretului. Clientii actuali sunt multumiti de modul in care isi face treaba, dar si de functiile din dotare. In plus, apreciaza foarte mult faptul ca il pot controla direct de pe smartphone, ceea ce li se pare extrem de util. Totodata, apreciaza raportul calitate/pret foarte avantajos.

Review pe scurt: Star-Light ACM-12ARWI

9.6

Calitate

9.5/10

Pret

9.5/10

Design

9.7/10

Fiabilitate

9.8/10

Argumente PRO

 • Raport calitate/pret avvantajos
 • Kit de instalare inclus
 • Tehnologie Wi-fi
 • Design placut
 • Functii moderne

Contra

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *