Campanii noi de reduceri propuse de magazine renumite:

Profita de reducerile de Home Deals doar la eMAG!

Star-Light FCF60RETWBE  este un model de aragaz care ne atrage atentia, in primul rand, prin prisma design-ului sau retro, fiind ideal intr-o bucatarie decorata in acelasi stil. Va invitam in continuare sa aflati mai multe detalii despre produs si sa va congeti de calitatea sa!

Cred ca v-ati obisnuit deja cu produsele Star-Light ce vine la pachet cu un pret foarte accesibil si o calitate buna. Avantajul este unul foarte mare pentru cumparator. Modelul in discutie nu se abate de la „regula”, iar din punctul meu de vedere, este un produs avantajos.

Vom incepe analiza produsului si vom discuta despre plita si cuptor separat.

Plita aragazului Star-Light FCF60RETWBE este prevazuta cu alimentare pe gaz si prezinta patru arzatoare de dimensiuni diferite: un arzator WoK, doua arzatoare normale si un arzator mic. Puterea acestora variaza direct proportional cu dimensiunea lor. Astfel, arzatorul WoK prezinta o putere de 3.7 kW, cele doua arzatoare de dimensiuni medii cate 1.5 kW fiecare, iar arzatorul cel mic 0.9 kW. De asemenea, plita este prevazuta cu gratar din fonta, ce asigura o stabilitate foarte mare vaselor in timpul gatitului.

Cuptorul aragazului Star-Light FCF60RETWBE prezinta alimentare electrica, ceea ce inseamna din start un avantaj. In primul rand, este vorba despre siguranta oferita de un astfel de tip de alimentare, dar si de posibilitatea unei coaceri mai rapide si uniforme, precum si posibilitatea implementarii unor functii utile. Capacitatea cuptorului este de 62 de litri, suficient de mare pentru a putea prepara orice tip de alimente doresti. Dispune de timer, ce va supraveghea procesul de coacere, oprindu-l la timp, indata ce alimentele sunt gata. De asemenea, functia de rotisor iti permite prepararea bucatilor mai mari de carne. Totodata, printre functiile din dotare se mai numara conventia aerului fierbinte, precum si incalzirea superioara si cea inferioara.

Pentru a nu mai fi nevoie sa deschizi de fiecare data usa pentru a verifica starea alimentelor, cuptorul a fost dotat cu iluminare interioara.

Aragazul Star-Light FCF60RETWBE este disponibil in varianta crem. Frontal, se afla cele sase butoane prin intermediul carora vei porni atat plita, cat si cuptorul. In dreptul fiecaruia, se afla mici schite astfel incat sa iti poti da seama carui arzator/comenzi ii corespunde. Dimensiunile acestuia sunt de 85 x 60 x 60 cm (l x L x A).


Concluzii si Pareri

Star-Light FCF60RETWBE este un aragaz foarte interesant, de care clientii sunt foarte incantati atat prin prisma design-ului, dar si a functionalitatii. S-a dovedit a fi foarte eficent, beneficiind de o serie de functii foarte utile, iar mai mult decat atat, clientii sustin ca este si un aparat destul de usor de intretinut. Atat cuptorul, cat si plita functioneaza in parametrii optimi, drept pentru care apreciaza raportul calitate/pret avantajos.

Review pe scurt: Star-Light FCF60RETWBE

9.6

Calitate

9.6/10

Pret

9.7/10

Design

9.5/10

Fiabilitate

9.7/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Design deosebit
  • Timer, Rotisor
  • Arzator WoK
  • Cuptor alimentat electrica

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *