Campanii noi de reduceri propuse de magazine renumite:

Profita de reducerile de Home Deals doar la eMAG!

Star-Light MFS-1690BL este o alternativa foarte practica in sezonul cald pentru a scapa de disconfortul termic provocat de temperaturile mult prea ridicate. Poate fi folosit atat acasa, cat si la birou, avand o eficeinta ridicata. In plus, spre deosebire de alte ventilatoare, acest model are si functia de pulverizare a apei, ceea ce constituie un mare avantaj.

Ventilatorul Star-Light MFS-1690BL este prevazut cu o putere de 90 W si trei trepte de viteza pe care le poti ajusta dupa preferinte. Pentru ca are posibilitatea de a pulveriza apa, va fi ideal pentru incaperile cu umiditate scazuta, permitand, totodata, purificarea aerului. De asemenea, activand functia de oscilatie, aparatul va realiza miscari stanga-dreapta pentru racorirea rapida si uniforma a incaperii.

O alta functie foarte interesanta la acest aparat se refera la cea anti tantari. Nu putine sunt locuintele care se confrunta cu problema tantarilor in sezonul cald, iar acest ventilator vrea sa va vina in ajutor si in acest sens.

Pentru pulverizarea apei, va trebui sa alimentati recipientul din dotare, ce ofera o capacitate de 3 litri. Picaturile de apa pulverizate sunt foarte mici, astfel ca aparatul a fost special conceput pentru a proteja mobila, covoarele sau pardodseala.

Sleep mode este o functie special conceputa pentru functionarea pe timpul noptii, protejand somnul impotriva factorilor perturbatori. In plus, functia timer iti permite programarea activitatii aparatului pentru 7 ore si jumatate.

Pentru un plus de siguranta, ventilatorul a fost  dotat cu protectie impotriva supraincalzirii, ceea ce inseamna ca in situatia in care aparatul este suprasolicitat, se va opri automat pentru a preveni incidentele nedorite.

Ne surprinde in mod placut si in ceea ce priveste design-ul, benficiind de o carcasa absolut eleganta, de culoare neagra. Pe piciorul aparatului este amplasat si panoul de control, cu butoane de tip touch. In plus, acesta poate fi controlat si prin intermediul telecomenzii din dotare, astfel ca nu va fi nevoie sa te deplasezi de fiecare data la el pentru a realiza o comanda.

Concluzii si Pareri

Star-Light MFS-1690BL este un ventilator foarte eficient si chiar util in sezonul cald, pe care il recomand cu toata increderea. Clientii sunt extrem de multumiti de el si sustin ca s-a dovedit a fi mai bun decat s-ar fi asteptat. Sunt incantati de functia de pulverizare si de eficienta acesteia, dar si de celelalte functii care s-au dovedit a fi deopotriva foarte eficiente. In plus, sunt de parere ca raportul calitate/pret este foarte bun.

Review pe scurt: Star-Light MFS-1690BL

9.8

Calitate

9.8/10

Pret

9.6/10

Design

9.7/10

Fiabilitate

9.9/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Functie de pulverizare
  • Siguranta in utilizare
  • Design elegant
  • Timer, Anti-tantari

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *