Campanii noi de reduceri propuse de magazine renumite:

Profita de reducerile de Home Deals doar la eMAG!

Studio Casa MB 645 A+ este un frigider mic, potrivit chiar si pentru un voiaj sau pentru camere de hotel si/sau pensiuni. In primul rand, se remarca prin prisma pretului foarte mic, dar si a spatiului relativ redus pe care il ocupa in incapere. In continuare, vom analiza produsul in cauza si va vom prezenta in egala masura atat avantajele, cat si eventualele dezavatanje.

In primul rand, trebuie sa stii ca frigiderul Studio Casa MB 645 A+ este un model mic, fapt pentru care este capabil sa iti asigure doar strictul necesar si anume, depozitarea a catorva alimente nu foarte voluminoase. Capacitatea acestuia este de 46 de litri, masurand 52 x 44 x 47 cm (l x L x A).

Compartimentarea interioara este una destul de bine gandita, avand in vedere spatiul destul de mic de care dispune. In acest sens, a fost posibila si incadrarea unui mic congelator.  Bineinteles, acesta nu are tocmai capacitatea de a ingheta un produs o durata prea mare. Totusi, il va pastra foarte bine la rece. In plus, este de apreciat foarptul ca pe usa incape chiar si o sticla mare.

Raftul ce organizeaza spatiul frigiderului este realizat din zabrele metalice. Personal, as fi optat pentru unul din sticla sau plastic, astfel incat alimentele mici sa nu poate migra printre zabrele.

In ceea ce priveste consumul de energie electrica, nici acest aspect nu ar trebui sa reprezinte o problema. Este incadrat in clasa de eficienta energetica A+, inregistrand un consum energetic anual de doar 106 kWh.

Cat despre design-ul produsului, acesta este unul destul de simplu, beneficiind de o carcasa de culoare alba. Este de apreciat faptul ca usa este reversibila, deci, poate fi montata pe ce parte doriti, dar si faptul ca dispune de manere integrate care, din punctul meu de vedere, sunt mult mai practice.

In plus, presupune si un mod de functionare destul de silentios, astfel ca nivelul de zgomot nu depaseste 40 dB.

Concluzii si Pareri

Studio Casa MB 645 A+ este un mic frigider foarte practic pentru a fi luat in  vacanta, cu atat mai mult daca obisnuiti sa va duceti in voiaj destul de des, in campinguri si asa mai departe. Clientii sunt multumiti de modul in care isi face treaba si sustin ca a fost o alternativa ieftina, dar foarte buna. De asemenea, apreciaza modul silentios de functionare si considera raportul calitate/pret avantajos.

Review pe scurt: Studio Casa MB 645 A+

9

Calitate

8.7/10

Pret

9.2/10

Design

9.0/10

Fiabilitate

9.2/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Organizare interioara buna
  • Consum energetic decent
  • Nu ocupa mult spatiu

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *