Campanii noi de reduceri propuse de magazine renumite:

Profita de reducerile de Home Deals doar la eMAG!

BEKO DBK386WDR+ este o combina frigorifica foarte apreciata de catre cumparatori, motiv pentru care am ales sa discutam despre ea astazi, pentru a vedea cat de eficienta este, dar si cat de potrivita nevoilor tale. Te invitam sa ne urmaresti in continuare, unde vom prezenta in egala masura atat avantaje, cat si dezavataje.

In primul rand, vreau sa subliniez faptul ca design-ul acestui produs constituie un mare avantaj. Prezinta o carcasa argintie foarte eleganta, astfel ca se va adapta perfect in orice tip de bucatarie. Pe usa frigiderului se afla display-ul LCD de unde poti ajusta temperaturii atat de la nivelul frigiderului, cat si de la nivelul congelatorului, dar si dozatorul pentru apa. Usile sunt prevazute cu manere verticale, iar deschiderea standard este pe partea dreapta. Insa, fiind reversibile, aceastea vor putea fi amplasate pe ce parte doresti.

Combina BEKO DBK386WDR+ este prevazuta cu sistem de racire static. Aceasta se refera la faptul ca agentul termic circula prin conducte, ducand o racire si congelare eficienta. Nu dispune insa de sistem No Frost, drept pentru care periodic vor aparea depuneri de gheata pe peretii interiori ai aparatului.  Este un fenomen absolut normal in cazul aparatelor ce nu detin acest sistem.

Pe de alta parte, dispune de un sistem foarte interesant ce iti va permite sa inregistrezi mesaje vocale. In plus, poti seta chiar si o alarma la orice ora doresti.

BEKO DBK386WDR+ este prevazuta cu o capacitate totala de 325 litri distribuita intre frigider 325 litri si congelator 90 de litri.

Frigiderul este prevazut cu o serie de accesorii foarte interesante. In partea de jos, se afla un compartiment suficient de incapator unde poti depozita fructe si legume, care vor ramane proaspete un timp indelungat. Acest lucru este posibil datorita luminii albastre care stimuleaza fotosinteza vegetalelor, mentinandu-le prospetimea cu pana la 30% mai mult timp. Deasupra, se afla 5 rafturi din sticla securizata, ce ofera o rezistenta foarte buna astfel incat sa puteti depozita vasele voluminoase si un suprot metalic unde poti depozita pana la 5 sticle in pozitie orizontala. Acesta nu va permite rostogolirea sticlelor, ci le va mentine foarte bine fixate.

Usa frigiderului ste si ea foarte bine compartimentata. Aici exista trei suporturi unde poti depozita alimente si recipiente de mici diemnsiuni. De asemenea, tot aici se afla si rezevorul ce va trebui realimentat cu apa.

Congelatorul este organizat cu ajutorul a trei compartimente inchise tip ladita, unde poti depozita alimente in functie de natura lor, fara ca acestea sa imprumute mirosuri si arome intre ele. Capacitatea de congelare in decursul a 24 de ore este de 5 kg.

Combina BEKO DBK386WDR+ masoara 59.5 cm latime, 60 cm adancime si 201 cm inaltime. In acelasi timp, prespune o modalitate silentioasa de functionare, astfel ca nivelul de zgomot nu depaseste 42 dB.

Verifica oferta de astazi!

Concluzii si Pareri

BEKO DBK386WDR+ este o combina frigorifica eficienta si foarte apreciata de catre utilizatori. Sustin ca este incapatoare, raceste eficient si functioneaza ireprosabil. De asemenea, apreciaza faptul ca nu produce mult zgomot, dar si faptul ca pot consuma apa rece si proaspata fara sa mai fie nevoie de a lasa sticla in frigider care nu ar face altceva decat sa ocupe spatiu. Sunt multumiti de ea si considera raportul calitate/pret excelent.

Review pe scurt: BEKO DBK386WDR+

9.6

Calitate

9.4/10

Pret

9.6/10

Design

9.6/10

Fiabilitate

9.7/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret excelent
  • Compartimentare buna
  • Inregistrare voce
  • Dozator apa
  • Design elegant

Contra

  • Lipsa sistem No Frost

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *