Campanii noi de reduceri propuse de magazine renumite:

Profita de reducerile de Home Deals doar la eMAG!

Hausberg HB5700 este o solutie practica in sezonul cald, cand in termometre sunt inregistrate temperaturi foarte ridicate, fiind util atat acasa, cat si la birou. Vreau sa mentionez inca de la inceput ca nu va puteti astepta la o eficienta similara unui aparat de aer conditionat, insa cert este ca reuseste sa amelioreze disconfortul termic si sa treceti mai usor peste sezonul canicular.

Ventilatorul Hausberg HB5700 este prevazut cu trei trepte de viteza, prima inregistrand 38 W, cea de-a doua 42 W, iar cea de-a treia 48 W. Panoul de control este amplasat pe piciorul acestuia, de unde poti realiza toate comenzile dorite. Baza aparatului este rotunda, oferind o buna stabilitate in timpul functionarii.

Activand functia de oscilatie automata, aparatul va realiza miscari stanga-dreapta in vederea racoririi uniforme a incaperii. In plus, ai posibilitatea de a ajusta atat unghiul de inclinare, cat si inaltimea, pentru ca aerul sa fie ventilat in directia dorita.

Functia  Timer iti permite setarea activitatii aparatului, astfel incat acesta sa se inchida automat peste o ora.

Partea si  mai buna este ca nu ocupa mult spatiu in incapere, deci ii vei gasi locul fara probleme chiar si in incaperile mai putin spatioase sau mai aglomerate.

Verifica oferta de astazi!

Concluzii si Pareri

Hausberg HB5700 este un aparat practic in sezonul canicular, care te va ajuta sa suporti mai usor temperaturile ridicate. Clientii sustin ca isi face treaba bine atat acasa, cat si la birou, iar in lipsa unui aparat de aer conditionat, este ideal. Este usor de setat, iar indata ce este punct in functiune, disconfortul termic incepe sa se dimueze. Mai mult decat atat, acestia sunt de parere ca raportul calitate/pret este foarte bun.

Review pe scurt: Hausberg HB5700

9

Calitate

8.8/10

Pret

9.0/10

Design

9.0/10

Fiabilitate

9.3/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Usor de utilizat
  • Timer
  • Stabil si sigur

Contra

  • Lipsa telecomanda

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *