Campanii noi de reduceri propuse de magazine renumite:

Profita de reducerile de Home Deals doar la eMAG!

Review Xplorer OPAL

Xplorer OPAL este un aparat fitness potrivit pentru uz casnic, ce se descurca eficient in realizarea antrenamentelor de zi cu zi. In plus, este usor de utilizat si te poate ajuta sa arzi caloriile, dar si sa iti tonifiezi corpul.

Bicicleta Xplorer OPAL dispune de o volanta de 4 kg si poate fi ajustata manual cu 8 grade. Permite executarea antrenamentelor cardio, antrenament pentru partea inferioara a corpului, fiind ajutorul potrivit pentru arderea grasimii.

Pe display-ul aparatului, vor fi afisate informatii referitoare la numarul de calorii arse, distanta, durata, odo, puls si viteza. Pulsul va fi masurat cu ajutorul senzorilor integrati in manere.

Poate suporta o greutate de pana la 100 de kg.

Masoara 92 cm lungime, 51 cm latime si 110.5 cm inaltime, avand o greutate de aproximativ 20 kg. Nu ocupa foarte mult spatiu, drept pentru care o consider potrivita chiar si pentru un aparatament.


Concluzii si pareri

Xplorer OPAL este o bicicleta magnetica rezonabila, ideala pentru uz casnic. Cumparatorii au declarat ca isi fac treaba foarte bine cu ea, in ciuda faptului ca nu este una profesionala, indeplineste toate cerintele. Este destul de stabila, silentioasa si vine la pachet cu un raport calitate/pret avantajos. Aici poti verifica oferta curenta.

Recenzii pe scurt: Xplorer OPAL

9

Calitate

8.8/10

Pret

9.0/10

Fiabilitate

9.2/10

Design

8.9/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Usor de utilizat
  • Ajustare rapida
  • Nu ocupa mult spatiu
  • Silentioasa si stabila

Contra

  • Nu au fost identificate

One thought on “Bicicleta fitness magnetica Xplorer OPAL, volanta 4Kg

  1. Este rezonabila bicicleta, pentru uz casnic merita. Eu am 82 de kg, iar sotia 57 si se descurca fara probleme. Recomand.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *