Campanii noi de reduceri propuse de magazine renumite:

Profita de reducerile de Home Deals doar la eMAG!

Review bicicleta magnetica Sporter

Bicicleta fitness Sporter este un aparat ideal pentru uz casnic, indesebi pentru persoanele care din diverse motive nu pot ajunge la sala de fitness. Si totusi, acest lucru nu eschiveaza faptul ca nu faci miscare, de aceea, recomandam sa te orientezi catre un aparat potrivit pentru a il folosi chiar in confortul propriei locuinte.

In primul rand, nu ai de ce sa te ingrijorezi ca nu vei avea spatiu unde sa o depozitezi. Fie ca stai intr-o garsoniera, aparatament sau la casa, aceasta nu va ocupa mult spatiu, intrucat este pliabila.

Este prevazuta cu volanta de 1.5 kg, iar prin intermediul computerului cu display, vei putea monitoriza in permanenta parametrii precum timp, distanta, numar calorii arse, viteza, scan, puls si odo. Pulsul este masurat cu ajutorul senzorilor speciali amplasati in manere.

Poate suporta o greutate de pana la 110 kg de persoana. Este potrivit in egala masura atat pentru intermediari, cat si pentru avansati.

Masoara 83 cm lungime, 44 cm latime si 107 cm inaltime, avand o greutate de 15 kg.


Concluzii si pareri

Din punctul meu de vedere, bicicleta fitness Sporter este genul de aparat care nu ar trebui sa lipseasca din locuinta, mai ales in cazul celor care nu obisnuiesc sa faca sport in mod regulat sau chiar deloc. Clientii confirma, in acelasi timp, eficienta sa, si sustin ca este un aparat practic, pe care il folosesc zilnic si chiar nu au intampinat probleme de functionalitate. In plus, acestia sunt de parere ca raportul calitate/pret este avantajos, iar aici poti verifica oferta curenta.

Recenzii pe scurt: Bicicleta fitness magnetica Sporter

9.1

Calitate

9.0/10

Pret

9.2/10

Fiabilitate

9.3/10

Design

9.0/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret bun
  • Usor de utilizat
  • Nu ocupa mult spatiu de depozitare
  • Stabila

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *