Campanii noi de reduceri propuse de magazine renumite:

Profita de reducerile de Home Deals doar la eMAG!

Review Xplorer VEGA

Xplorer VEGA este un produs foarte eficient pentru antrenamentul executat acasa, fiind usor de montat, dar si de utilizat. O buna parte dintre noi din diverse motive, efectiv, nu putem ajunge la sala si, totusi, nu ar trebui sa neglijam cele 30 de minute de miscare pe care specialistii ni le recomanda zilnic.

Bicicleta stationara Xplorer VEGA este prevazuta cu o volanta de 4 kg si permite ajustarea manuala cu 8 grade. Nu este o bicicleta pretentioasa, insa cert este ca iti poti face treaba foarte bine cu ea.

Poti executa antrenamente cardio, antrenamente ce vor solicita partea inferioara a corpului, in vederea arderii caloriilor sau chiar a tonifierii corpului.

Prezinta un display pe care vor fi afisati cei mai importanti parametri, precum: timp, viteza, distanta, puls si numar calorii arse. Astfel, iti poti monitoriza evolutia foarte simplu.

Bicicleta poate suporta o greutate de pana la 100 de kg.

Masoara 95 cm lungime, 60 cm latime si 130 cm adancime, avand o greutate de 22 kg.


Concluzii si pareri

Din punctul meu de vedere, Xplorer VEGA este o bicicleta rezonabila cu care iti poti realiza antrenamentul zilnic fara probleme. Clientii confirma acest lucru si sustin ca este destul de stabila, silentioasa si nu au intampinat probleme cu ea. Acestia considera raportul calitate/pret corect, iar daca si tu esti interesat de o oferta de pret, poti intra aici.

Review pe scurt: Xplorer VEGA

9

Calitate

8.8/10

Pret

9.0/10

Fiabilitate

9.2/10

Design

8.9/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret corect
  • Usor de utilizat
  • Stabilitate destul de buna
  • Usor de ajustat

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *