Campanii noi de reduceri propuse de magazine renumite:

Profita de reducerile de Home Deals doar la eMAG!

Whirlpool AFB601AP este un congelator de dimensiuni reduse, insa compartimentat destul de interesant. Mentine alimentele in conditii optime pentru a isi mentine prospetimea un timp indelungat.

Acest model de congelator este prevazut cu sistem de racire clasic, pe baza tevilor localizate in pereti, prin intermediul carora circula agentul termic. Nefiind prevazut cu sistem No Frost, periodic s-ar putea forma gheata pe peretii interiori ai aparatului, iar atunci va fi nevoie de dezghetarea si curatarea acestuia.

In acelasi timp, Whirlpool AFB601AP este incadrat in clasa de eficienta energetica A+, presupunand un consum energetic mic, in principiu, de doar 179 kWh/an.

Ofera o capacitate de 88 de litri, insa compartimentarea este una surprizatoare. Chiar daca nu este foarte incapator, acesta a fost prevazut cu patru compartimente de tipul laditelor, astfel ca veti putea aseza alimentele in functie de natura lor. Prezinta o capacitate de congelare de 8 kg in decursul a 24 de ore.

In ceea ce priveste design-ul, nu as putea spune ca ne-ar surprinde in vreun fel si nici nu a fost acesta scopul producatorului. Este un aparat simplu, prevazut cu o carcasa alba, insa apreciez la el faptul ca detine maner integrat. In plus, usa este reversibila, drept pentru care poate fi montata pe orice parte doresti.

In plus, sta foarte bine si la capitolul zgomot fiindca inregitreaza doar 38 dB, prin urmare, este un aparat silentios. De asemenea, beneficiaza si de o autonomie buna, ce ajunge pana la 17 ore.

Dimensiunile acestuia sunt de 55 cm latime, 58 cm adancime si 85 cm inaltime, avand o greutate de 34 de kg.

Concluzii si Pareri

Whirlpool AFB601AP este un congelator ieftin, dar eficient, iar personal apreciez modul in care isi face treaba si buna organizare. De asemenea, clientii completeaza ca este si foarte silentios si nu ocupa mult spatiu in bucatarie, ceea ce reprezinta un mare plus pentru cei ce nu dispune de o bucatarie tocmai mare. In ansamblu, sunt de parere ca merita achizitonat si considera raportul calitate/pret foarte bun.

Review pe scurt: Whirlpool AFB601AP

9.1

Calitate

9.0/10

Pret

9.4/10

Design

8.5/10

Fiabilitate

9.5/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Compartimentare eficienta
  • Eficienta energetica
  • Fucntionare silentioasa
  • Dimensiuni reduse

Contra

  • Lipsa functii performante

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *