Campanii noi de reduceri propuse de magazine renumite:

Profita de reducerile de Home Deals doar la eMAG!

Pureal este un purificator de apa ce foloseste un sistem performant de filtrare cu sase stagii, fiind certificat NSF si WQA. Este un produs fabricat in Korea de catre Picogram Co. LTD, o firma cunoscuta ce detine peste de 15 ani experienta in domeniu.

Cu ajutorul purificatorului Pureal se realizeaza o filtrare mecanica, chimica si biologica, insa, in acelasi timp, mineralele nu vor fi eliminate din apa. Se racordeaza destul de usor la reteaua de apa, iar pentru montaj aparatul vine la pachet cu toate accesoriile necesare.

Capacitate de filtrare este una suficeint de mare, fiind facila inlocuirea filtrelor gratie sistemului Quick Change. De asemenea, in pachet veti gasi si filtrele de schimb care vor fi necesare timp de un an de zile. Costurile de intretinere as spune ca sunt infime, aproximativ 0.25 lei in primul an si 0.08 in urmatorii ani pentru fiecare litru de apa purificata.

De asemenea, aparatul prezinta un design ultra-modern, fiind foarte usor de montat, dar si de utilizat. In plus, gratie dimensiunilor reduse, nu va ocupa mult spatiu in locuinta.

Pureal are la baza trei filtre: primul filtru – DS Double Sediment Carbon Filter + Siver ceramic ball capteaza sedimentele din apa, rugina, substanele volatile organice si clorul, fiind necesara inlocuirea sa dupa aproximativ 4 luni, cel de-a doilea filtru Nano Stream PAC Ag filter reprezinta o membrana realizata gratie nono-tehnologiei ce reuseste sa retina aproximativ 99.9% din bacterii, materiale grele precum mercur, fier sau crom hexavalent fiind obligatorie inlocuirea anuala, iar cel de-al treilea filtru – Silver Carbon Block Filter are capacitatae de a elimina clorul si V.O.C. si previne formarea bacteriilor gratie argintului din compozitie, asigurand apei un gust cat mai natural, inlocuirea acestuia realizandu-se anual.

Acest purificator a fost special gandit pentru a functiona fara rezervor de acumulare, reprezentand un mare plus, fiindca apa filtrata poate fi consumata direct dupa trecerea din filtre. In acest fel, veti preveni riscul contaminarii ulterioare din cauza stagnarii un timp indelungat. In plus, valva prin care trece apa este detasabila si o puteti spala periodic.

Verifica oferta de astazi!

Concluzii si Pareri 

Purificatorul Pureal este un aparat care, din punctul meu de vedere, nu ar trebui sa lipseasca din nicio locuinta. Clientii sustin ca a fost cea mai buna investitie pe care au facut-o, iar acum pot bea apa direct de la chiuveta fara probleme. De asemenea, sustin ca este destul de usor de montat si sutnn foarte incantati de materialele din care este realizat, finisaje, design si, mai ales, functionalitate. Il recomanda cu toata increderea si apreciaza raprotul calitate/pret excelent.

Review pe scurt: Purificator Pureal

10

Calitate

10.0/10

Pret

9.8/10

Design

10.0/10

Fiabilitate

10.0/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret excelent
  • Realizat din materiale de calitate, rezistent
  • 3 filtre pentru o purificare completa a apei
  • Usor de intretinut
  • Usor de montat

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *