Campanii noi de reduceri propuse de magazine renumite:

Profita de reducerile de Home Deals doar la eMAG!

VORTEX VO4201 este un model de ventilator foarte accesibil ca pret ce poate fi folosit atat acasa, cat si la birou. Reuseste sa reduca cu brio disconfortul termic provocat de temperaturile foarte ridicate, insa mai multe detalii veti afla in continuare.

Ventilatorul VORTEX VO4201 este prevazut cu o putere de 40 W si trei trepte de viteza, pe care le vei putea ajusta in functie de necesitate si de confortul resimtit.  Viteza de rotatie este cuprinsa intre 900-1300 rpm.

Poti ajusta foarte usor inaltimea ventilatorului pana la maxim 1.25 metri. Baza aparatului este foarte stabila, avand forma de cruce. Ofera siguranta in utilizare, beneficiind de grila de protectie tip gratar, dar in acelasi timp, este incadrat si in clasa de protectie II.

Pentru o racorire mai rapida si uniforma a incaperii, poti activa functia de oscilatia care va face ca aparatul sa execute miscari line stanga-dreapta.

In ceea ce priveste nivelul de zgomot produs, nu este exagerat de mare, ci din punctul meu de vedere, acceptabil, astfel ca pe cea mai puternica treapta inregistreaza 60 dB.

Dimensiunile acestui model sunt de 52 x 11.5 x 44 cm (L x A x l) si cantareste numai 2.6 kg.

Verifica oferte!

Concluzii si Pareri

VORTEX VO4201 este un ventilator ieftin si practic, care se descurca destul de bine. Evident, eficienta sa nu poate fi comparata cu cea a unui aparat de aer conditionat si nici nu pretinde acest luru. Clientii sunt multumiti de el si declara ca aparatul corespunde in totalitate descrierii, drept pentru care se ridica la nivelul asteptarilor sale. In plus, sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul foarte corect.

Review pe scurt: VORTEX VO4201

8.9

Calitate

8.8/10

Pret

9.2/10

Design

8.5/10

Fiabilitate

9.1/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret corect
  • Nu ocupa mult spatiu
  • Design placut
  • Usor de montat

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *