Campanii noi de reduceri propuse de magazine renumite:

Profita de reducerile de Home Deals doar la eMAG!

MYRIA MY4207 este un ventilator foarte practic pe care il poti folosi atat acasa, cat si la birou. Reuseste sa diminueze destul de rapid disconfort termic, iar partea si mai interesanta este ca vine la pachet cu un raport calitate/pret avantajos.

Ventilatorul MYRIA MY4207 prezinta o putere de 40 W, avand o viteza de rotatie de 900-1300 rpm. Reuseste sa ofere o senzatie placuta destul de rapid, chiar si atunci cand disconfortul termic isi spune cuvantul. Il poti aseza pe o comoda sau chiar pe birou, dupa care va trebui sa ajustezi viteza in functie de cele trei din dotare.

Este prevazut cu temporizator ce iti permite presetarea activitatii sale pentru 60 de minute. Astfel, vei putea adormi cu aparatul pornit, iar acestea se va inchide singur. In plus, activand functia de oscilatie, acesta va executa miscari stanga-dreapta in vederea racoririi uniforme a incaperii.

Totodata, ofera siguranta in utilizare, fiind prevazut cu grila de protectie tip gratar, fiind incadrat in clasa de protectie II. In partea de jos, este amplasat panoul de control prevazut cu o interfata foarte simpla si intuitiva.

Dimensiunile ventilatorului sunt de 43.5 x 18 x 44 cm, avand o greutate de doar 2.1 kg, ceea ce il face usor de mutat dintr-o camera in alta, dar si foarte usor de depozitat.

Verifica oferte!

Concluzii si Pareri

MYRIA MY4207 ar putea reprezenta o alternativa in vederea diminuarii disconfortului termic chiar si in zilele caniculare. Bineinteles ca nu va puteti astepta sa faca tot ceea ce reuseste un aparat de aer conditionat, insa reuseste sa reduca aceasta senzatie de sufocare. Totodata, clientii confirma acest lucru si sunt de parere ca este un aparat util in orice locuinta. In plus, sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul cat se poate de corect.

Recenzii pe scurt: MYRIA MY4207

9

Calitate

9.0/10

Pret

9.3/10

Design

8.5/10

Fiabilitate

9.2/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret corect
  • Temporizator 24 h
  • Nu ocupa mult spatiu
  • Siguranta in utilizare

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *