Campanii noi de reduceri propuse de magazine renumite:

Profita de reducerile de Home Deals doar la eMAG!

Taurus ALPATEC TF 780 T este un ventilator turn foarte eficient si util in sezonul canicular ce reuseste sa restabileasca confortul termic simplu si rapid. In plus, prezinta un design foarte placut, ce il face potrivit pentru orice tip de incapere, de la living-uri moderne pana la birouri.

Ventilatorul Taurus ALPATEC TF 780 T este prevazut cu o putere de 45 W si trei trepte de viteza pe care le poti ajusta dupa bunul plac. Pentru o racorire uniforma a incaperii, poti activa functia de oscilatie, ce va permite aparatului realizarea de miscari stanga-dreapta la un unghi de 70 de grade.

Debitul de aer ajunge la 24 mc/minut. Ai posibilitatea de a programa activitatea aparatului, cu ajutorul functii timer ce permite presetarea acestuia cu pana la 7 ore si jumatate.

Panoul de control este amplasat in partea superioara si dispune de o interfata foarte simpla cu butoane de tip push. In dreptul fiecarui buton, se afla cate un simbon ce indica functia careia ii corespunde.

Totodata, vine insotit de telecomanda ce iti va permite controlarea aparatului fara sa fie necesara deplasarea pana la aparat. Vreau sa subliniez faptul ca vine insotit de telecomanda fiindca nu de putine ori mi s-a intamplat ca ventilatorul pe care l-am comandat sa nu aiba telecomanda, iar acest lucru creeaza un oarecare disconfort.

In ceea ce priveste nivelul de zgomot produs, pe cea mai puternica treapta de viteza inregisteaza 58.9 dB. Este o valoare rezonabila si nu pot spune ca ar putea crea un real disconfort acustic.

Dimensiunile ventilatorului sunt de 20.5 cm lungime, 18.5 cm latime si 78 cm inaltime, avand o greutate de 3.2 kg.

Verifica oferta de astazi!

Concluzii si Pareri

Taurus ALPATEC TF 780 T este un ventilator foarte bun pe care il recomand cu toata increderea fiindca ofera tot confortul de care ai nevoie. Clientii sunt foarte multumiti de el, drept pentru care l-au folosit atat acasa, cat si la birou. Sustin ca este suficient de puternic, foarte stabil si nu ocupa mult spatiu in incapere.In acelasi timp, apreciaza raportul calitate/pret excelent.

 

Review pe scurt: Taurus ALPATEC TF 780 T

9.6

Calitate

9.6/10

Pret

9.4/10

Design

9.5/10

Fiabilitate

9.7/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret excelent
  • 3 moduri de functionare
  • Timer 7.5 ore
  • Nu ocupa mult spatiu
  • Design atractiv

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *