Campanii noi de reduceri propuse de magazine renumite:

Profita de reducerile de Home Deals doar la eMAG!

Ventilatorul turn Lehmann Carlini poate fi o solutie potrivita pentru a restabili nivelul de confort chiar si in sezonul canicular. Dar pentru inceput, va propunem sa urmariti materialul pe care l-am pregatit pentru a afla mai multe informatii utile.

Ventilatorul Lehmann Carlini este prevazut cu o putere de 50 W si pune la dispozitie trei trepte de viteza, pe care le veti adapta in functie de nevoi. Puteti controla aparatul atat prin intermediul panoului de control integrat, cat si cu ajutorul telecomenzii wireless din dotare. Puteti regla viteza de ventilare,dar puteti activa si functiile din dotare. Cu functia timer puteti preseta activitatea aparatului pentru urmatoarele 16 ore.

Cu functia de oscilatie, aparatul va reusi sa racoreasca uniform incaperea unde este amplasat. De asemenea, aparatul include afisaj pentru temperatura cu LED-uri.

Cele trei trepte de viteza presupun modul normal ce ofera jeturi de aer placute care simuleaza senzatia unei adieri de vant, modul freeze ofera un mod usor de ventilare pentru a va relaxa dupa o zi obositoare de munca, iar modul sleep reduce riscul racelii putand fi folosit si pe timpul noptii. Totodata, aparatul poate face fata unei suprafete de pana la 50 mp.

Include si maner de transport pentru a il putea muta usor dintr-un loc in altul. In plus, design-ul compact il face foarte usor de integrat in orice decor, fara sa ocupe mult spatiu. Mai mult decat atat, modul de operare este unul destul de silentios, inregistrand 35 dB, 37 dB si 39 dB, in functie de treapta setata.

Dimensiunile ventilatorului sunt de 31 cm lungime, 31 cm latime si 87 cm inaltime, avand o greutate de 3.2 kg.

Verifica oferta de astazi!

Concluzii si Pareri 

Ventilatorul turn  Lehmann Carlini este un dispozitiv care va poate ajuta sa eliminati eficient disconfortul termic. Cumparatorii sunt multumiti de el si confirma ca se descurca foarte bine, este usor de setat si foarte silentios. Dupa parerea lor, au facut o alegere potrivita al carei raport calitate/pret este unul bun.

Review pe scurt: Lehmann Carlini

9.8

Calitate

9.7/10

Pret

9.7/10

Design

9.8/10

Fiabilitate

9.8/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret bun
  • 3 moduri de operare
  • Telecomanda
  • Randament bun
  • Silentios

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *