Campanii noi de reduceri propuse de magazine renumite:

Profita de reducerile de Home Deals doar la eMAG!

Samsung RB34T652EB1/EF este o combina frigorifica incapatoare si bine organizata care poate oferi alimentelor depozitate in interior cele mai bune conditii. Daca este o alegere inspirata si pentru nevoile voastre, ramane sa descoperiti in continuarea materialului pe care l-am pregatit.

Combina frigorifica Samsung RB34T652EB1/EF pune la dispozitie o capacitate de 341 litri si este incadrata in clasa de eficienta energetica E, conform noilor etichete energetice adoptate la nivel de UE, inregistrand anul un consum de doar 254 kWh.

Aceasta integreaza tehnologia SpaceMax ce ofera un design mai compact, iar la interior veti reusi sa obtineti mai mult spatiu. Astfel, creeaza capacitate interna suplimentara fara a face ca produsul sa fie mai voluminos. Sistemul All-Around Cooling raceste in mod uniform intreg aparatul, in timp ce tehnologia No Frost contribuie deopotriva la racirea uniforma si prevenirea depunerilor de gheata. Astfel, alimentele perisabile raman proaspete, iar aparatul va inregistra un consum mai mic.

Cu functiile power cool si power freeze aveti posibilitatea de a raci sau congela alimentele mai rapid. De asemenea, tehnologia Digital Inverter regleaza automat viteza, timp in care asigura un mod de operare mai silentios, inregistrand maxim 35 dB.

Samsung RB34T652EB1 EF reviewZona frigiderului ofera o capacitate 227 litri si pune la dispozitie patru rafturi din sticla securizata ce pot sustine si vase mai voluminoase, iar in partea de jos include o ladita unde puteti depozita fructele si legumele. usa dispune si ea de trei suporturi unde puteti amplasa borcane, sticle, recipiente de mici dimensiuni si asa mai departe.

Congelatorul ofera o capacitate de 114 litri si dispune de trei compartimente inchise unde puteti depozita alimentele in functie de natura lor pentru a nu face schimb de mirosuri si arome intre ele. Capacitatea de congelare in decursul a 24 de ore este de 8 kg.

Autonomia combinei fara curent este de 9 ore. Astfel, in cazul unei pene de curent, in tot acest interval de timp alimentele se vor pastra in deplina siguranta.  In plus, include si dispenser de apa ce va va permite sa va bucurati de apa rece si proaspata oricand doriti.

Dimensiunile combinei sunt de 59.5 cm latime, 65.8 cm adancime si 185.3 cm inaltime, avand o greutate de 66 de kg.

Verifica oferta de astazi!

Concluzii si Pareri

Samsung RB34T652EB1/EF este o combina frigorifica dotata cu tehnologii moderne ce poate fi o solutie eficienta si pentru nevoile voastre. Cumparatorii sunt multumiti de ea si declara ca functioneaza excelent. Este destul de incapatoare, foarte bine organizata, raceste si ingheata excelent, timp in care este silentioasa si presupune un consum energetic redus. O recomanda astfel mai departe mai departe si considera raportul calitate/pret foarte bun.

Review pe scurt: Samsung RB34T652EB1/EF

9.8

Calitate

9.8/10

Pret

9.7/10

Design

9.8/10

Fiabilitate

9.9/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Bine organizata
  • No Frost
  • Dozator apa
  • Economica si silentioasa

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *