Campanii noi de reduceri propuse de magazine renumite:

Profita de reducerile de Home Deals doar la eMAG!

AlecoAir D12Junior este un dezumidificator casnic care va poate restabili rapid nivelul optim de umiditate din locuinta. Puteti avea control mai usor asupra conditiilor din casa prevenind eventualele probelme pe care le-ar putea cauza umiditatea in exces. Dar pentru inceput, va invitam sa urmariti materialul pe care l-am realizat in continuare pentru a verifica daca este o solutie potrivita si pentru nevoile voastre.

Dezumidificatorul AlecoAir D12Junior include in partea superioara panoul de control cu semnalizari cu diode luminiscente ce permit utilizatorului sa porneasca, respectiv sa opreaasca aparatul. In acelasi timp, dispune de sase taste tip touch cu diode colorate, care idica functia de temporizare, ventilator, nivelul de umiditate, precum si numarul de ore de functionare pentru timer. Cu ajutorul tastei mode puteti regla modul de functionare, automat sau continuu. Pe display puteti monitoirza umiditatea relativa din camera, respectiv puteti seta umiditatea la care aparatul sa ajunge si regimul de functionare.

Cu ajutorul functiei timer aveti posibilitatea de a preseta activitatea aparatului pentru cel mult 24 de ore. Cu functia auto-restart acesta isi reia activitatea automat dupa o pana de curent, in conformitate cu ultimele setari realizate.

In acelasi timp, functia de uscare rufe este utila pentru a usca mai rapid hainele, chiar si in sezonul rece. Pentru aceasta, va trebui sa amplasati uscatorul pe sub suportul de intins haine.

Dezumidificatorul presupune urmatorul mod de operare: retine aerul umed cu ajtuorul ventilatorului integrat si este trecut peste un radiator cu aripioare avand o temperatura scazuta. Agentul frigorific cu temperatura scazuta care circula prin serpentina radiatorului cu aripioare raceste radiatorul, iar la randul sau, acesta raceste aerul ce care circula prin exteriorul radiatorului producandu-se astfel fenomenul de condens. Apa rezultata este adunata in rezervorul special, iar aerul eliberat ulterior in locuinta va avea 1-2 grade Celsius mai mult.

AlecoAir D12Junior este echipat si cu un rezervor unde va fi adunata umezeala din aer oferind o capacitate de 1.5 litri. Prezinta si un plutitor cu semnalizare unde o dioda luminescenta indica atunci cand rezervor s-a umplut cu apa sau nu a fost montat corespunzator. Poate fi utilizat si in spatii nesupravegheat, iar in acest caz, veti conecta un furtun externe de 1/2 toli pentru eliminarea condensului direct in canalizare. Va trebui ca periodic sa extrageti cuva si sa o dezinfectati cu apa fierbinte pentru a nu permite bacteriilor sa se dezvolte.

In acelasi timp, ofera o capacitate maxima de dezumidificare la 30 de grade Celsius si 80% / 24 h fara higrostat avand capacitatea de a normaliza o suprafata de pana la 18 mp. In acelasi timp, capacitatea de dezumidificare la 27 de grade Celsius si 80% / 24h cu higrostat in pasi de 5% este de 12 litri/24h. Debitul de aer ventilat este de cel mult 80 mc/h, acoperind o suprafata de pana la 18 mp cu o inaltime standard de 2.6  metri, aerul trecand prin aparat de circa 40 de ori pe zi. Mai mult decat atat, poate fi utilizat intr-o camera cu temperaturi cuprinse intre 8-32 de grade Celsius, cu domeniu de functionare intre 30-80% u.r. De asemenea, acesta ofera un mod de operare silentios, nivelul de zgomot produs fiind de 38-43 dB.

Asigura si o buna eficienta energetica, dispozitivul fiind incadrat in clasa A, consumul fiind de 140-175 W/h. De asemenea, dispune si de un senzor cu higrostat ajustabil ce permite controlarea permanenta a umiditatii. Depasirea valorii de umiditate determina pornirea automata a acestuia. Odata ce umiditatea setata a fost atinsa, aparatul se deconecteaza in mod automat.

AlecoAir D12Junior include o instalatie de filtrare ce consta intr-un pre-filtru lavabil ce purifica aerul eliminand particulele mari de praf, polen si par de la animale, precum si un filtru de carbon activ care capteaza particulele fine de praf, polen, bacterii, spor de mucegai, acarieni, dar neutralizeaza si mirosurile nedorite.

Utilizeaza agent frigorific R290 ce face parte din grupa glimerilor lucrand la presiuni si temperaturi ridicate, fara sa fie necesar un compresor de capacitate mare. Dupa ce achizitionati aparatul, va trebui sa il porniti in cel mult 24 de ore pentru a permite si agentului frigorific sa se acumuleze de pe circuit in compresor. Daca omitati acest lucru,  riscati sa deteriorati compresorul din cauza cantitatii insuficiente de agent frigorific, iar in aceasta situatie, producatorii nu ofera garantie.

Modelul in discutie masoara 25.6 cm lungime, 20.3 cm latime si 41.5 cm inaltime, avand o greutate de 9 kg.

Verifica oferta de astazi!

Concluzii si Pareri

Prin urmare, AlecoAir D12Junior este un dezumidificator foarte bun care indeparteaza foarte bine umiditatea din aer asigurand un mediu mai curat si mai sanatos pentru intreaga familie. Clientii sunt de parere ca au facut o alegere potrivita otpand pentru acest model si confirma ca isi face treaba excelent. Este usor de setat, il folosesc inclusiv pentru uscarea rufelor descurcandu-se excelent. Il recomanda mai departe si apreciaza raportul calitate/pret excelent.

Review pe scurt: AlecoAir D12Junior

9.9

Calitate

9.9/10

Pret

9.9/10

Fiabilitate

10.0/10

Functii

9.9/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret excelent
  • Functie uscare rufe, timer, auto-restart
  • Higrostat
  • Filtru de carbon activ
  • Usor de setat

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *