Campanii noi de reduceri propuse de magazine renumite:

Profita de reducerile de Home Deals doar la eMAG!

Zass ZWD 18 CR este un dozator de apa si mini frigider 2 in 1 care va poate face viata mai usoara, cu ajutorul caruia puteti beneficia de apa proaspata si rece in orice moment al zilei. Aparatul face parte dintr-o generatie noua, inovativa, oferind un design ergonomic cu amplasarea unui spatiu de depozitare la baza, in interiorul acestuia.

Zass ZWD 18 CR este compatibil cu bidon de apa de 11 litri sau 19 litri si pune la dispozitie trei robinete pentru furnizarea apei calde, reci sau apa la temperatura camerei. Temperatura apei calde este cuprinsa intre 85-95 de grade Celsius, a apei reci intre 6-10 grade Celsius, iar temperatura ambientala intre 10-35 de grade Celsius. Robinetele din dotare ofera un debit mare obtinand in cel mai scurt timp cantitatea de apa dorita.

Aparatul include indicatoare LED pentru pornit, apa calda si apa rece, dar si butoane de pornire si oprire pentru economia de energie. De asemenea, este prevazut cu siguranta pentru copii la robinetul de apa fierbinte prevenind astfel accidentarile nedorite.

Este un aparat prietenos cu mediul functionand cu freon ecologic R134a, avand impact redus asupra mediului inconjurator. Este echipat cu un comperesor pentru racire puternic si silentios, ce asigura un bun randament.

Minifrigiderul din dotare ofera un spatiu de depozitare de 15 litri si va permite sa pastrati la rece o gama variata de bauturi racoritoare. Este o alternativa excelenta ce face economie de spatiu si care ofera un design minimalist, usor de integrat in orice decor. In plus, asigura un mod de operare foarte silentios, in acest sens, inregistrand maxim 36 dB.

Verifica oferta de astazi!

Concluzii si Pareri

Zass ZWD 18 CR este un dozator de apa de podea cu compresor si minifrigder extrem de practic si util in orice locuinta. Cumparatorii sunt foarte multumiti de el si apreciaza faptul ca furnizeaza atat apa calda, cat si apa rece. Functioneaza exclelent in ambele moduri, spatiul de depozitare frigorific este foarte util si suficient de mare, iar aparatul se integreaza usor in orice spatiu. Il recomanda  mai departe si apreciaza raportul calitate/pret foarte bun.

Review pe scurt: Zass ZWD 18 CR

9.8

Calitate

9.8/10

Pret

9.7/10

Fiabilitate

9.8/10

Functii

9.8/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Apa calda, apa rece si apa la temperatura camerei
  • Compresor
  • Minifrigider
  • Silentios

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *