Campanii noi de reduceri propuse de magazine renumite:

Profita de reducerile de Home Deals doar la eMAG!

Convectorul de perete este o solutie extrem de practica si eficienta in diverse situatii pentru incalzirea unei incaperi, iar modelul TESY HEATECO CN03200EISW ar putea fi o varianta de luat in calcul. Dar pentru inceput va propunem sa urmariti in continuare materialul pe care l-am pregatit pentru a afla mai multe informatii utile.

Nu este un secret faptul ca multe gospodarii se confrunta cu problema incalzirii, fie la casa, fie la bloc. Motivele pot varia in functie de situatie, insa de multe ori acestea nu mai au nicio importanta in fata disconfortului termic in sezonul rece. Ca atare, trebuie gasite de indata solutii avantajoase pentru utilizator, iar una dintre ele ar putea fi convectorul de perete TESY HEATECO CN03200EISW. 

In primul rand, acest dispoitiv se poate integra fara probleme in orice decor. Prezinta un design clasic, cu o carcasa alba, care nu va iesi in evidenta. In partea superioara, regasim panoul de control care include si LED-uri pe doua lunii ce afiseaza temperatura setata, respectiv temperatura din camera. Tot cu ajutorul sau putem realiza setarile dorite, putem porni/opri aparatul sau activa functiile necesare. Ofera o precizie pentru reglarea temperaturii de pana la 0.1 grade Celsius.

Convector de perete TESY HEATECO CN03200EISW review

Totodata, include functia de programator saptamanal ceea ce va inseamna ca va putea fi setat pentru isi incepe activitatea la anumite ore si zile. Reglarea temperaturii poate fi realizata in intervalul 15-30 de grade Celsius.

Mai mult decat atat, convectorul integreaza si functia de protectie impotriva inghetului cu o temperatura fixa la 5 grade Celsius, existand si posibilitatea de a dezactiva.

Functia de pornire/oprire intarziata permite programarea aparatului pentru urmatoarele 96 de ore. Functia somn va protejeaza somnul pe parcursul noptii asigurand un mod de operare siletnios

Dispozitivul face parte din clasa de protectie IP24 asigurand o buna functionare si in incaperi cu umiditate mai mare. De asemenea, este important de specificat faptul ca poate face fata cu succes unei incaperi cu suprafata de pana la 24 de mp.

Dimensiunile acestuia sunt de 45 cm inaltime, 83 cm latime si 9 cm adancime.

Verifica oferta de astazi!

Concluzii si Pareri

Convectorul de perete TESY HEATECO CN03200EISW este un dispozitiv foarte eficient prin care va puteti readuce confortul termic. Poate fi folosit de la camere de zi pana la bai sau bucatarii, putand fi expus si la umiditate mai mare. Cumparatorii sunt incantati de eficienta acestuia si sustin ca isi face treaba excelent. Incalzeste rapid camera unde este amplasat si il folosesc inclusiv in bai sau bucatarii. De asemenea, este usor de setat si silentios. Il recomanda cu incredere mai departe si considera raportul calitate/pret foarte bun.

Review pe scurt: TESY HEATECO CN03200EISW

9.7

Calitate

9.6/10

Pret

9.6/10

Design

9.7/10

Fiabilitate

9.8/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Incalzeste rapid camera
  • Programator saptamanal
  • Protecite impotriva inghetului
  • Siguranta in utilizare

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *