Campanii noi de reduceri propuse de magazine renumite:

Profita de reducerile de Home Deals doar la eMAG!

Biovita Nutrimax este o varianta de storcator cu presare la rece foarte buna ce ofera un mod de functionare intuitiv si silentios. Cu ajutorul acestuia puteti prepara rapid cele mai delicioase sucuri naturale bogate in nutrienti. Dar mai intai, va propunem sa urmariti in continuare materialul pe care l-am pregatit pentru a afla mai multe informatii utile.

Storcatorul Biovita Nutrimax este un model prevazut cu o putere de 150 W si are capacitatea de a procesa atat fructele, cat si legumele. Este prevazut cu o singura treapta de putere si prezinta un recipient de suc cu capacitatea de 1 litru si un recipient pentru pulpa cu capacitatea tot de 1 litru.

Totodata, produsul in discutie asigura presare la rece, fiind foarte eficient si silentios. Inlcude melc si sita realizate din PMMI, iar celelalte accesorii sunt fabricate din plastic ce nu contine BPA.

Produsul in discutie vine la pachet cu o multime de avantaje. In primul rand, sucurile obtinute cu ajutorul sau sunt mai bogate in nutrienti sii mai putin oxidate. Sita superioara permite extragerea sucului cu pana la 30% mai mult decat alte modele fiind mai bogat cu pana la 40% in vitramine si nutrienti. Puteti procesa cu el la fel de bine atat fructe, cat si legume sau ierburi.

De asemenea, storcatorul in discutie presupune un mod de utilizare foarte intuitiv si este silentios in timpul functionarii. In acest sens, inregistreaza numai 60 dB.

Ceea ce se recomanda, in schimb, este sa nu adaugati fructele cu samburi cum ar fi caisele, piersicile, ciresele si asa mai departe, gheata sau fructe inghetate. Nu este proiectat pentru a procesa astfel de continut.

Dimensiunile aparatului sunt de 34 cm lungime, 18 cm latime si 33 cm inaltime, avand o greutate de 4.6 kg.

Verifica oferta de astazi!

Concluzii si Pareri

Daca sunteti in cautarea unui storcator cu presare la rece bun, atunci Biovita Nutrimax ar putea fi o alegere inspirata. Clientii actuali sunt foarte multumiti de el si declara ca este un dispozitiv foarte eficient si rezistent. Este construit din materiale de calitate, usor de asamblat si de curatat. Proceseaza foarte bine continutul, fructele si legumele sunt stoarse excelent, iar sucul obtinut este de-a dreptul delicios. Sunt de parere ca au facut o alegere foarte inspirata al carei raport calitate/pret este unul excelent.

Review pe scurt: Biovita Nutrimax

9.8

Calitate

9.8/10

Pret

9.6/10

Design

9.9/10

Fiabilitate

9.9/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret excelent
  • Putere mare
  • Usor de folosit si de curatat
  • Construit din materiale de calitate
  • Silentios si rezistent

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *