Campanii noi de reduceri propuse de magazine renumite:

Profita de reducerile de Home Deals doar la eMAG!

Samsung MS23F301TAK este un cuptor cu microunde cu interior ceramic cu ajutorul caruia puteti incalzi mancarea mai usor. Este destul de spatios si usor de folosit, insa mai multe detalii vom discuta imediat in materialul pe care l-am pregatit.

Cuptorul cu microunde Samsung MS23F301TAK  prezinta o capacitate de 23 de litri si este prevazut cu interior realizat din ceramica, astfel ca murdaria nu va adera pe suprafata sa, fiind ulterior foarte usor de curatat. In plus, prezinta efect antibacterian si este rezistent la zgarieturi, ceea ce inseamna ca va ramane intact pe termen lung.

Cuptorul integreaza modul ECo care presupune un consum energetic scazut. Mai mult decat atat, gratie sistemului Triple Waves, microundele sunt furnizate prin intermediul a trei orificii in spatiul interior al cuptorului, cu doua mai mult decat orice cuptor cu microunde clasic. Acest lucru, se traduce printr-o acoperire extinsa si o distributie optima.

Functia timer permite presetarea duratei de functionare a aparatului. Functia de bloccare acces copii dezactiveaza panoul de control astfel incat cei mici sa nu poata deregla aparatul. De asemenea, ofera o putere de 800 W si pune la dispozitie 6 trepte de putere. La finalul fiecarui program, se activeaza semnalul sonor prin care veti fi anuntati ca puteti scoate mancarea din interior.

Dimensiunile modelului in discutie sunt de 48.9 cm latime, 37.4 cm adancime si 27.5 cm inaltime, avand o greutate de 12 kg.

Verifica oferta de astazi!

Concluzii si Pareri

Cuptorul cu microunde Samsung MS23F301TAK  este un model foarte eficient care incalzeste rapid mancarea, timp in care este extrem de usor de setat. Cumparatorii s-au declarat multumiti de modul in care acesta isi face treaba si apreciaza faptul ca pot regla temperatura, pot seta ceasul si este foarte usor de curatat atunci cand mancarea sare in interiorul sau. Din punctul lor de vedere, au facut o alegere potrivita optand pentru aceasta varianta si considera raportul calitate/pret foarte bun.

Review pe scurt: Samsung MS23F301TAK 

9.7

Calitate

9.6/10

Pret

9.6/10

Design

9.7/10

Fiabilitate

9.7/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Triple Waves
  • Timer, Child Lock
  • Reglare nivel temperatura
  • Semnal sonor

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *