Campanii noi de reduceri propuse de magazine renumite:

Profita de reducerile de Revolutia Preturilor doar la eMAG!

Zass ZWD 11 E este un dozator de apa electric, un model performant care poate furniza atat apa calda, cat si apa rece. Astfel, va veti putea bucura de apa proaspata in orice sezon, fiind un aparat usor de folosit, dar si de intretinut.

Dozatorul de apa Zass ZWD 11 E este un model electric, ce prezinta doua robinete – unul pentru apa calda si unul pentru apa rece, fiind compatibil cu bidon cu capacitatea de 11 litri sau 19 litri. Prezinta o putere de incalzire de 500 W si o putere de racire de 65 W. Debitul maxim pentru apa rece este de 0.7 litri/h si debitul maxim pentru apa calda de 5 litri/h.

Aparatul dispune de butoane de pornire si oprire care va vor ajuta sa economisiti energie. Beneficiaza de termostat automat, iar in partea de jos prezinta spatiu de depozitare.

Inainte de a conecta dozatorul la reteaua de alimentare, lasati-l intr-o pozitie verticala aproximativ doua ore. Temperatura apei racite este influentata in mod direct de temperatura ambientala.

Dimensiunile aparatului sunt de 34 cm lungime, 33 cm latime si 98 cm inaltime, avand o greutate de 6 kg.

Verifica oferta de astazi!

Concluzii si Pareri

Zass ZWD 11 E este un dozator de apa electric foarte practic in orice locuinta cu ajutorul caruia puteti beneficia in orice moment al zilei de apa proaspata si rece sau calda, dupa caz. Cumparatorii s-au declarat multumiti de acest dispozitiv si sustin ca isi face treaba eficient, sunt incantati ca raceste apa destul de repede, dar si pentru faptul ca este silentios si nici nu ocupa mult spatiu de depozitare in locuinta. Mai mult decat atat, este usor de folosit, dar si de intretinut, iar pentru nevoile sale, au facut o alegere corecta. Considera raportul calitate/pret bun.

Review pe scurt: Zass ZWD 11 E

9.4

Calitate

9.4/10

Pret

9.4/10

Design

9.3/10

Fiabilitate

9.6/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret bun
  • Apa calda si apa rece
  • Spatiu de depozitare
  • Usor de folosit
  • Nu ocupa mult spatiu

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *