Campanii noi de reduceri propuse de magazine renumite:

Profita de reducerile de Home Deals doar la eMAG!

Tesy Compact Line GCU 0615 RC este un boiler electric foarte util mai ales in locuintele in care apa calda reprezinta o reala problema. Nu este deloc placut mai ales in sezonul rece sa nu dispui sa apa calda pentru a te spala pe maine, pe fata si asa mai departe. Apa calda la chiuveta este o reala necesitate, iar cu ajutorul acestui aparat vei reusi sa solutionezi eficient problema.

Acest aparat se va instala sub chiuveta simplu si rapid, in pozitie verticala. Nu este mare, intrucat masoara 16 cm adancime, 36.5 cm inaltime si 26.5 cm latime, astfel ca va ocupa destul de putin spatiu. In plus, cantareste numai 5.5 kg, fiind necesara instalarea lui in perete.

Este un model de boiler cu acumulare ce are o capacitate de 6 litri, reusind sa incalzeasca apa destul de rapid. Timpul de incalzire estimat al apei este de doar 11 minute. Prezinta o putere de 1500 W si o presiune maxima de lucru de 7.5 bari. Pentru a incepe functionarea, aparatul va trebui conectat la o priza. In plus, atunci cand lipsesti o perioada mai mare de acasa, poti deconecta aparatul fara probleme.

Prezinta un design compact, carcasa fiind de culoare alba in combinatie cu gri. Din punct de vedere estetic, se integreaza foarte bine in orice tip de decor.

Concluzii si Pareri

Tesy Compact Line GCU 0615 RC ar putea fi o solutie foarte eficienta, din punctul meu de vedere, insa vreau sa aveti in vedere un aspect: nu incalzeste in timp real apa, ci este nevoie de timp pentru a reusi sa incalzeasca suficient de bine intreaga cantitate. Timpul nu este mare, in medie 11 minute, insa trebuie sa aveti in vedere ca incalzeste doar apa din rezervor. In cazul in care va va fi utila o cantitate si mai mare, va trebui sa asteptati din nou, pana ce aceasta va fi adusa la temperatura optima. Cumparatorii sunt multumiti de modul in care isi face treaba si sustin ca a fost si foarte usor de instalat. Acestia au montat produsul fie la baie, fie la bucatarie, in ambele situatii descurcandu-se foarte bine. In plus, considera raportul calitate/pret avantajos.

Review pe scurt: Tesy Compact Line GCU 0615 RC

9.1

Calitate

8.6/10

Pret

9.2/10

Design

9.0/10

Fiabilitate

9.4/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Usor de montat
  • Incalzeste apa relativ repede
  • Nu ocupa mult spatiu
  • Siguranta in utilizare

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *