Campanii noi de reduceri propuse de magazine renumite:

Profita de reducerile de Home Deals doar la eMAG!

Beko EFS6000B este o alegere excelenta in materie de ventilatoare si, totusi, mult mai economica decat aparatul de aer conditionat. In plus, poate fi mutat foarte usor dintr-o camera in alta, precum poate fi folosit si la birou.

Ventilatorul Beko EFS6000B este prevazut cu o putere de 55 W si 4 trepte de viteza, cu una decat ventilatoarele clasice. Interesant este faptul ca spre deosebire de alte modele, acesta detine un senzor integrat ce detecteaza imediat o diferenta de 0.5 grade Celsius, iar in acel moment va ajusta automat treapta de viteza la care trebuie sa ruleze. In plus, atunci cand va simti ca temperatura din incapere este mult prea ridicata, functia Smart Flow va intensifica activitatea aparatului.

Modul Natural adapteaza fluxul de aer astfel incat oriunde te-ai afla in incapere, va adapta fluxul de aer. Totodata, modul silent ofera o functionare silentioasa si un nivel de confort termic sporit.

Cu ajutorul modului Sleep, vei putea dormi linistit fiindca aparatul va reduce treptat viteza fluxului de aer pentru a nu iti deranja somnul.

Pentru ca aerul sa fie ventilat exact in directia cea mai buna, poti ajusta unghiul de inclinare foarte simplu si rapid. In plus, activand functia de oscilatie, acesta va realiza miscari stanga-dreapta acoperind o suprafata mai mare. Inaltimea poate fi si ea ajustata intre 120 si 138 cm. Totodata, are o latime de 43 cm si o greutate de 7.3 kg.

Baza are o forma rotunda ce asigura o sustinere foarte ferma. De asemenea, ventilatorul poate fi controlat atat prin intermediul panoului de control amplasat pe piciorul aparatului, cat si cu ajutorul telecomenzii, aparatul raspunzand prompt la comenzile executate prin intermediul acesteia. In plus, prezinta si un design foarte modern, iar culoarea neagra il va face foarte usor de asortat si de integrat in orice decor.

Nivelul de zgomot inregistrat variaza intre 42 dB si 63 dB.

Concluzii si Pareri

Beko EFS6000B este un model de ventilator deosebit, ce ofera o serie de functii utile, pe care il recomand cu toata increderea. Cumparatorii se declara foarte incantati de alegerea facuta si sustin ca raceste destul de rapid incaperea, este foarte silentios, iar materialele din care a fost realizat sunt de inalta calitate. De asemenea, si telecomanda functioneaza bine, putand fi controlat chiar si de la distanta. In plus, considera raportul calitate/pret excelent.

Review pe scurt: Beko EFS6000B

9.8

Calitate

9.8/10

Pret

9.6/10

Design

9.8/10

Fiabilitate

10.0/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret excelent
  • 4 trepte de viteza
  • Senzor de temperatura
  • Telecomanda
  • Functionare silentioasa

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *