Campanii noi de reduceri propuse de magazine renumite:

Profita de reducerile de Home Deals doar la eMAG!

Heinner HMB-47NHBKA+ este un frigider minibar foarte dragut, iar acest lucru se datoreaza, in mare parte, design-ului sau placut. Din punctul meu de vedere, este potrivit pentru vacante, camere de camin sau chiar camere de pensiuni si hotel. In plus, fiind destul de micut, nu va ocupa prea mult spatiu, dimensiunile acestuia fiind de 51.3 cm inaltime, 44 cm latime si 47.3 cm adancime, avand o greutate de 13 kg.

Frigiderul Heinner HMB-47NHBKA+pune la dispozitie o capacitate de 47 litri, dintre care 43 litri ii revin frigiderului propriu-zis si 4 litir congelatorului. Dispune de maner integrat, iar usa fiind reversibila va putea fi montata pe ce parte doresti.

Nu dispune de sistem No Frost, de aceea, este posibil ca periodic sa va confruntati cu depuneri de gheata. Ei bine, atunci va fi necesara decongelarea aparatului si curatarea interiorului.

Interior Heinner HMB-47NHBKA+

Frigiderul prezinta doua rafturi unde poti depozita tot felul de  alimente. Usa acestuia dispune si ea de doua suporturi, unul mai mare si unul mai mici. Aici puteti aseza sticle, doze si alte recipiente mici. Congelatorul nu este nici el foarte incapator insa puteti adauga inghetata sau chiar doze cu bere.

Cu siguranta se va putea dormi fara probleme cu el in camera, caci nivelul de zgomot produs nu depaseste 41 dB. In plus, este si destul de economic, fiind incadrat in clasa A+, consumul energetic anual fiind aproximat undeva la 106 kWh.

Este si foarte usor de mutat in cazul in care este necesar sa faceti des acest lucru, cantarind numai 13 kg.

Concluzii si Pareri

Heinner HMB-47NHBKA+ este un mic frigider care isi face treaba destul de bine, de care clientii sunt multumiti. Cei mai multi dintre ei il folosesc ocazional, fie in vacanta, fie chiar in camere de pensiuni si sustin ca pentru scopul pentru care a fost achizitionat, este o alegere foarte buna. In plus, considera raportul calitate/pret extrem de avantajos.

Review pe scurt: Heinner HMB-47NHBKA+

9.2

Calitate

8.8/10

Pret

9.3/10

Design

9.3/10

Fiabilitate

9.4/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Design atragator
  • Functionare silentioasa
  • Eficienta energetica
  • Dimensiuni reduse

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *