Campanii noi de reduceri propuse de magazine renumite:

Profita de reducerile de Home Deals doar la eMAG!

Philips AVENT SCD501/00 este un sistem de monitorizare foarte util pentru cei cu bebelusi sau chiar cu copii mici care necesita supraveghere permanenta. Nu este usor sa fii parinte, insa poti simplifica lucrurile apeland la aparatele potrivite.

Acest aparat ofera siguranta de care cel mic are nevoie, oferind cele mai importante functii. Conexiunea este una extrem de buna, iar pentru ca beneficiaza de o luminta de veghe, foarte linistitoare, ideala pentru timpul noptii.

Modul Smart Eco reuseste sa reduca la minim puterea de transmisie, crescand astfel autonomia bateriei atunci cand va trebui sa purtati dupa voi prin casa unitatea parinte.

Pe partea de sunet, aparatul se descurca impecabil, reusind sa inregistreze chiar si cel mai mic chicot, gangurit sau sughit. Tehnologia DECT este responsabila pentru asigurarea unui sunet de calitate, pentru a il auzi bine pe cel mic. In plus, nu permite aparitia interferentelor si asigura o confidentialitate de 100%. Volumul poate fi reglat dupa bunul plac. In plus, aparatul dispune de 5 lumini ce indica nivelul de sunet din camera celui mic.

Raza de actiune este de pana la 50 metri in interiorul locuintei si pana la 300 metri in exteriorul acesteia. Unitatea parinte functioneaza cu alimentare la priza sau chiar si cu baterie. Poate ajunge chiar si la autonomie de 24 de ore in functie de modul utilizat.

Concluzii si Pareri

Philips AVENT SCD501/00 este un aparat foarte bun prin care il poti monitoriza pe cel mic, in timp ce tu desfasori alte activitati casnice prin locuinta. Cumparatorii sunt foarte multumiti de el si sustin ca sistemul functioneaza ireprosabil, iar sunetul se aude perfect. Il recomanda cu toata increderea mai departe si apreciaza raprotul calitate/pret excelent.

Review pe scurt: Philips AVENT SCD501/00

9.7

Calitate

9.7/10

Pret

9.8/10

Design

9.5/10

Fiabilitate

9.8/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret excelent
  • Sunet foarte clar
  • Mod Eco
  • Poate fi alimentat la priza sau cu baterii
  • 5 lumini pentru nivel sunet

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *