Campanii noi de reduceri propuse de magazine renumite:

Profita de reducerile de Home Deals doar la eMAG!

Review Studio Casa Aroma 1050 W

Iti doresti sa savurezi in fiecare dimineata o cafea fierbinte si foarte aromata, fara ca tu sa depui niciun pic de efort? Da, este posibil cu ajutorul espressor-ului manual Studio Casa Aroma, un produs deosebit despre care am ales sa discutam astazi.

Aparatul are o putere de 1050 W, oferind o capacitate de 1.5 litri. Poti prepara in egala masura in cele mai bune conditii atat espresso, cat si cappuccino.

Este prevazut cu filtru dublu din otel inoxidabil pentru doua cesti si port-filtru realizat din aluminiu turnat.

Totodata, espressor-ul este dotat cu boiler din aliaj de aluminiu turnat si dispozitiv de spumare, care va fi foarte usor de curatat, fiind lavabil.

De asemenea, aparatul prezinta sistem de preincalzire a cestilor de cafea prin intermediu tavii metalice pentru bauturi fierbinti.

Este un aparat usor de utilizat si de intretinut, accesoriile putand fi spalate direct sub jetul cu apa sau chiar in masina de spalat vase.

Mai mult decat atat, aparatul dispune de functia de memorare a cantitatii selectate, ceea ce asigura un plus de confort al utilizatorilor.


Concluzii si pareri

Din punctul meu de vedere, espressor-ul manual Studio Casa Aroma este un aparat simpatic, usor de folosit si de intretinut. Clientii adauga ca isi fac treaba foarte bine cu ajutorul sau si pana acum nu au intampinat probleme, drept pentru care sunt de parere ca raportul calitate/pret este rezonabil. Gasesti aici o oferta de pret actualizata, pe care o consider destul de buna.

Opinii pe scurt: Studio Casa Aroma 1050 W

9.1

Calitate

9.0/10

Pret

8.8/10

Design

9.1/10

Fiabilitate

9.5/10

Argumente PRO

  • usor de folosit
  • usor de intretinut
  • functie de memorare

Contra

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *