Campanii noi de reduceri propuse de magazine renumite:

Profita de reducerile de Home Deals doar la eMAG!

Review Espressor manual Studio Casa Barista Latte

Daca esti  de fel o fire pretentioasa care nu se multumeste cu orice, mai mult ca sigur, ai standarde ridicate si atunci cand vine vorba de cafea. Nu orice cafea este si buna, de aceea te invitam sa fac cunostinta cu un espressor foarte simapatic Studio Casa Barista latte.

Acesta are o capacitate de 1.2 litri si ofera o flexibilitate foarte mare, in masura in care vei putea opta pentru ajustarea diversilor parametrii: volumul bauturii, concentratie si asa mai departe. Astfel, vei obtine cafea mult dorita, exact pe gustul tau.

Dispune de bolier cu incalzire instantanee, conducta din apa fiind realizata din otel inoxidabil. Aici discutam despre igiena si sanatatea utilizatorilor, astfel ca nivelul depunerilor de calcar va fi destul de redus.

Gratie sistemului performant NTC, vei avea un control foarte bun asupra temperaturii. Mai mult decat atat, fiind prezenta functia de memorare a cantitatii selectate, va oferi utilizatorului un plus de confort, pentru a nu mai relua de fiecare data setarile anterioare.

Are nevoie de un timp destul de mic de preincalzire, de maxim 90 de secunde.

Poti prepara cafea atat la ceasca mica, dar si in cantitate mai mare.

Ai posibilitatea de a detasa foarte usor rezervorul de apa, dar si cel de lapte, fiind foarte facil de curatat ori de cate ori va fi nevoie.

Dimensiunile aparatului sunt de 34.3 x 21.1 x 31 cm (l x L x A), ceea ce inseamna ca nu va ocupa nici foarte mult spatiu in bucatarie.


Concluzii si pareri

Personal, sunt de parere ca espressor-ul manual Studio Casa Barista Latte este un aparat foarte eficient, care garanteaza prepararea unei cafele absolut delicioase. Iar faptul ca poate fi ajustat exact pe placul utilizatorului, consider ca ar constitui un mare plus. Clientii vin in completare, sustinand ca de fiecare data reusesc sa pregateasca o cafea exact pe gustul lor si sunt de parere ca acest aparat a meritat fiecare banut, considerand raportul calitate/pret foarte bun. In cazul in care esti si tu interesat de o oferta de pret actuala, nu ezita sa intri aici.

Recenzii pe scurt: Espressor Studio Casa Barista latte

9.4

Calitate

9.4/10

Pret

9.0/10

Design

9.2/10

Fiabilitate

9.8/10

Argumente PRO

  • usor de utilizat
  • flexiiblitate
  • functie de memorare
  • boiler cu incalzire instantanee

Contra

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *