Campanii noi de reduceri propuse de magazine renumite:

Profita de reducerile de Home Deals doar la eMAG!

Review Studio Casa 3 in 1 Di Mattino SC425

Vrei sa te rasfeti in fiecare dimienata cu o cafea calda si aromata? Atunci ai nevoie de un espressor eficient, asa ca iti propunem sa faci cunostinta cu espressor-ul Studio Casa 3 in 1 Di Mattino SC425 pentru a ii cunoaste potentialul si, de ce nu, poate va fi urmatoarea ta achizitie. Insa, pana atunci, te invitam sa vezi despre ce este vorba!

Inca de la inceput, trebuie sa stii ca poti prepara cu ajutorul acestui aparat atat espresso, cat si cappuccinno, cafea la filtru si chiar ceai. Deci, nu este neaparat dedicat numai persoanelor care obisnuiesc sa consume cafea.

Studio Casa 3 in 1 Di Mattino SC425 are o putere de 1700 W si este prevazutg cu o capacitate de 1.25 litri. Alimentarea se poate face atat in varianta de cafea macinata, cat si ESE pods.

Daca obisnuiesti sa te rasfeti zilnic cu un cappuccino sau cdaor ocazional, trebuie sa stii ca este prevazut cu functia de sumpare. Dispozitivul de spumare este lavabil, fiind foarte usor de curatat.

Pentru prepararea bauturilor fierbinti, aparatului a fost prevazut cu un tub metalic pentru jet de abur ce detine o presiune destul de ridicata.

Prezina doua site, una fiind pentru a masura cantitatea necesara prepararii unei cafele, iar cealalta pentru doua cafele.

Este un aparat sigur, fiind dotat cu protectie impotriva supraincalzirii si supratensiunii. De asemenea, daca nu va fi folosit o anumita perioada de timp, aparatul se va opri in mod automat.

Este foarte usor de curatat si de intretinut, piesele putand fi spalate direct sub jetul cu apa sau in masina de spalat vase.

In plus, espressor-ul prezinta functia de memorare a cantitatii selectate, ceea ce va fi mai comod pentru tine la urmatoarele cafele pe car ele vei pregati.


Concluzii si pareri

Studio Casa 3 in 1 Di Mattino SC425 este un aparat interesant, accesibil pe care il recomandam. Prepara cafea si nu numai in cele mai bune conditii, iar rezultatul este unul pe masura. In plus, clientii s-au declarat multumiti de modul in care si-a facut cel putin pana acum treaba si considera raportul calitate/pret avantajos. Aici poti verifica si tu o oferta de pret foarte buna.

Recenzii pe scurt: Espressor Studio Casa 3 in 1 Di Mattino SC425

9.2

Calitate

9.0/10

Pret

9.2/10

Design

9.0/10

Fiabilitate

9.4/10

Argumente PRO

  • usurinta in utilizare
  • pret avantajos
  • usor de intretinut
  • functia de memorare

Contra

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *