Campanii noi de reduceri propuse de magazine renumite:

Profita de reducerile de Home Deals doar la eMAG!

Review Head 7050

Mentine-te in forma cu un aparat eficient, potrivit pentru in orice locuinta, Este vorba despre bicicleta eliptica Head 7050, un model interesant despre care vom discuta cateva detalii pe care trebuie sa le cunosti.

Atunci cand duci o viata sedentara, iar timpul reprezinta o problema, sunt de parere ca ar trebui sa achizitionezi un aparat care sa iti permita sa iti lucrezi musculatura. In plus, poti scapa de problemele de spate, fiindca stand la birou ore in sir, iti poate afecta pe termen lung coloana vertebrala si nu numai.

Bicicleta Head 7050 dispune de 8 nivele de dificultate, fiind potrivit atat pentru incepatori, cat pentru intermediari. In acest fel, vei putea monitoriza progresele pe care le faci.

Pe display sunt afisate informatii referitoare la timp, viteza, distanta parcursa si numarul de calorii arse.

Masoara 93 cm lungime, 62 cm latime si 150 cm inaltime, avand o greutate de 4.5 kg.


Concluzii si pareri

Personal, sunt de parere ca Head 7050 este o bicicleta interesanta, iar un astfel de aparat ar fi intotdeauna bine-venit in orice locuinta. Sportul inseamna un stil de viata sanatos, iar achizitionarea unui astfel de aparat, reprezinta un prim pas in acest sens. Clientii sunt incantati de alegerea facuta si declara ca este un aparat foarte eficient, pe care il utilizeaza in fiecare zi. In plus, considera raportul calitate/pret avantajos, iar aici poti vizualiza o oferta de pret rezonabila.

9.2

Calitate

9.2/10

Pret

9.0/10

Design

9.1/10

Fiabilitate

9.5/10

Argumente PRO

  • usor de ansamblat
  • incepatori sau intermediari

Contra

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *