Campanii noi de reduceri propuse de magazine renumite:

Profita de reducerile de Home Deals doar la eMAG!

Review Remington D5220

Pentru uscarea parului, sfatul nostru este sa cauti un uscator cat mai puternic, care sa fie capabil sa iti usuce parul in timp util. De asemenea, ar fi bine ca parametrii sa ii poti ajusta dupa bunul plac, iar aici ne referim la trepte de putere si temperatura. De aceea, dorim sa iti facem cunostinta cu uscatorul de par Remington D5220 despre care vom discuta toate detaliile necesare, in cele ce urmeaza.

Uscatorul Remington D5220 dispune de o putere de 2400 W, avand doua trepte de viteza si trei nivele de temperatura. Prezinta efect antistatic si functie Turbo, ce va reduce din timpul dedicat uscarii parului.

Gratie generatorului de ioni ce emite cu 90% mai multi ioni, parul va capata mai multa stralucire, dar si efect antistatic.

Pentru a capata volum, recomand uscarea parului stand cu capul in jos, iar la final, pentru fixare aplicarea unui jet de aer rece.

In ciuda dimensiunilor ceva mai mari, aparatul este usor de manevrat si ofera o foarte buna flexibilitate. Este vorba mai mult de obisnuita pentru a obtine rezultatele dorite.


Concluzii si pareri

In opinia mea, Remington D5220 este un uscator foarte eficient de care si clientii au fost multumiti. Acestia au declarat ca ofera o putere foarte mare, destul de multa flexibilitate, reusind sa isi usuce parul foarte repede. In plus, vine la pachet cu o oferta de pret foarte buna, iar cumparatorii sunt de parere ca raprotul calitate/pret este excelent.

Recenzii pe scurt: Remington D5220

9.3

Calitate

9.4/10

Pret

9.6/10

Design

9.0/10

Fiabilitate

9.3/10

Argumente PRO

  • putere mare
  • efect antistatic
  • pret avantajos

Contra

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *