Campanii noi de reduceri propuse de magazine renumite:

Profita de reducerile de Home Deals doar la eMAG!

Review Samus Caffeccino

Alege un espressor care sa iti reprezinte cat mai bine preferintele, iar tu sa fii multumit pe deplin de rezultate. Iti facem cunostinta cu espressor-ul Samus Caffeccino, un model simpatic si foarte apreciat.

Samus Caffeccino prezinta o putere de 800 W si este potrivit atat pentru prepararea bauturilor precum espresso, cat si pentru cappuccino. Rezervorul de apa are o capacitate de 0.24 litri, iar aparatul poate fi alimentat exclusiv pe baza de cafea macinata.

Atat tavita de colectare, cat si filtrul din inox sunt detasabile, ceea ce faciliteaza curatarea aparatului, dar si o buna igiena.

Din punctul meu de vedere, este un aparat interesant, usor de reglat si care ofera rezultate bune. Este potrivit chiar si bugetelor ceva mai restranse, drept pentru care consider ca ar putea fi o alternativa de luat in calcul.


Concluzii si pareri

Espressor-ul Samus Caffeccino este un aparat foarte apreciat, iar acest lucru nu este deloc inamplator. Clientii sustin ca ofera o putere destul de mare, iar apa se incalzeste destul de repede. Chiar si din punct de vedere estetic, sunt incantati de alegerea facuta, fiind un aparat modern si confirma faptu lca este usor de utilizat. In plus, vine la pachet cu un raport calitate/pret excelent, iar aici poti fi la curent cu oferta de pret propusa.

9.3

Calitate

9.2/10

Pret

9.4/10

Design

9.0/10

Fiabilitate

9.5/10

Argumente PRO

  • usor de intretinut
  • usor de utilizat
  • incalzire rapida a apei
  • pret avantajos

Contra

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *