Campanii noi de reduceri propuse de magazine renumite:

Profita de reducerile de Home Deals doar la eMAG!

Calorifer electric Star-Light YOH13B, 2500 W, 13 elementi, 3 trepte de putere, Termostat reglabil, Protectie supra-incalzire, Protectie anti-inghet, Indicator luminos, Negru

Star-Light YOH13B constituie un ajutor important in sezonul rece, ce reuseste sa ofere un confort termic sporit intr-un timp relativ scurt. Face fata cu brio chiar si zilelor geroase, insa mai multe detalii va vom dezvalui in continuare.

Caloriferul Star-Light YOH13B prezinta o putere de 2500 W si trei trepte de putere: 1000 W, 1500 W si 2500 W. Totodata, este prevazut cu 13 elementi, reusind sa incalzeasca eficient dormitoare, bucatarii sau chiar living-uri nu foarte mari. Termostatul din dotare permite setarea  temperaturii dorite pentru a mentine temperatura constanta la nivelul dorit. Prin intermediul indicatorului luminos de functionare, ne putem da seama daca aparatul functioneaza, iar elementii sunt fierbinte astfel incat sa nu ne atingem de ei, sau daca acesta este oprit.

Este important de stiut si faptul ca ofera o siguranta foarte mare in functionare fiind prevazut cu protectie impotriva supraincalzirii. In plus, se poate muta foarte usor dintr-o camera in alta daotirta rotilor de transport rezistente si a manerelor din dotare. In acest fel, nu vom atinge elementii, poate, fierbinti. Mai mult decat atat, nu ne vom impiedica nici de cablul de alimentare care prezinta un loc special de stocare. Poate fi folosit cu incredere si in spatii cu temperaturi mai joase caci prezinta protectie impotriva inghetului.

Personal, imi place si cum arata, avand un design placut, fiind disponibil in varianta neagra. In lateral, se afla panoul de control prin intermediul caruia putem selecta nivelul de temperatura dorit.

Dimensiunile caloriferului sunt de 60 cm lungime, 24.6 cm latime si 60.2 cm inaltime, avand o greutate de 14.18 kg.

Concluzii si Pareri

Star-Light YOH13B este un calorifer foarte util pentru cei ce nu dispun de o alta sursa de incalzire in anumite incaperi, facand fata cu brio chiar si conditiilor extreme. Cumparatorii sustin ca este un aparat destul de bun care incalzeste eficient incaperile unde este amplasat, fiind foarte usor de mutat dintr-o camera in alta. Nu ocupa mult spatiu, astfel ca poate fi amplasat chiar si in camere mai mici. IL recomanda mai departe si considera raportul calitate/pret foarte bun.

Review pe scurt: Star-Light YOH13B

9.4

Calitate

9.4/10

Pret

9.4/10

Fiabilitate

9.6/10

Design

9.3/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Incalzire rapida
  • Putere mare
  • Siguranta in utilizare
  • Maner si roti de transport

Contra

  • Consum energetic cam ridicat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *