Campanii noi de reduceri propuse de magazine renumite:

Profita de reducerile de Home Deals doar la eMAG!

Star-Light FCF90BCWSS este un aragaz ce ofera o suprafata mare de lucru si o eficienta ridicata, despre care vom discuta in acest material. Este ideal chiar si pentru acele gospodine care gatesc frecvent, iar suprafata mare permite prepararea mai multor feluri de mancare in acelasi timp.

Plita aragazului Star-Light FCF90BCWSS este prevazuta cu alimentare pe gaz, drept pentru care nu putea lipsi sistemul de siguranta. Acesta se refera la intreruperea alimentarii cu gaz in cazul stingerii accidentale a flacarii. Totodata, beneficiaza de 5 arzatoare de dimensiuni diferite: un arzator Wok, doua arzatoare mici si doua arzatoare normale. Cele doua gratare din dotare ofera un bun echilibru vaselor in timpul gatitului.

Cuptorul aragazului Star-Light FCF90BCWSS este prevazut, deopotriva, cu alimentare pe gaz, de aceea, este prezent acelasi sistem de siguranta. Sunt prezente o serie de functii foarte utile cum ar fi grill-ul si rotisorul ce permit prepararea bucatilor mari de carne astfel incat acestea sa devina fragede la interior si crocante la exterior. Timer-ul intrerupe activitatea cuptorului in momentul in care timpul prestabilit a expirat, prevenind astfel coacerea excesiva a alimentelor. Datorita sistemului de iluminare interioara, vei putea supraveghea stadiul alimentelor fara sa fie necesara deschiderea usii de fiecare data.

Printre accesoriile din dotare se numara capacul din sticla, tava pentru cuptor si gratarul pentru cuptor. Totodata, beneficiaza de un design modern si foarte placut, fiind disponibil in varianta argintie. Frontal, se afla panoul de control prevazut cu butoane rotative prin intermediul caruia putem controla atat plita, cat si cuptorul.

Dimensiunile aragazului sunt de 85 x 90 x 60 cm (l x L x A).

Concluzii si Pareri

Star-Light FCF90BCWSS este o adevarata surpriza placuta din partea celor de la Star-Light, pe care pe mine m-a impresionat. Cumparatorii sunt, deopotriva, incantati de alegerea facuta si sustin ca functioneaza foarte bine atat la nivelul cuptorului, cat si la nivelul plitei. Apreciaza in mod deosebit suprafata mare de gatit, prezenta arzatorului WoK care efectiv reuseste sa prepare mai rapid mancarea, dar si functiile din dotare precum Rotisorul si Grill-ul. Sunt de parere ca este o achizitie reusita pe care o recomanda cu toata increderea apreciind raportul calitate/pret foarte bun.

Review pe scurt: Star-Light FCF90BCWSS

9.4

Calitate

9.3/10

Pret

9.4/10

Fiabilitate

9.6/10

Design

9.4/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Arzator Wok
  • Grill, Rotisor, Timer
  • Suprafata mare de lucru
  • Design modern

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *