Campanii noi de reduceri propuse de magazine renumite:

Profita de reducerile de Home Deals doar la eMAG!

Star-Light FCF60NCWSS este un aragaz foarte interesant cu care Star-Light ne surprind in mod placut de aceasta data si despre care am ales sa discutam de aceasta data. Va invitam sa urmariti in continuare acest review pentru a afla mai multe detalii utile despre produs!

Plita aragazului Star-Light FCF60NCWSS prezinta alimentare cu gaz, motiv pentru care nu putea lipsi sistemul de siguranta. Acesta se refera la existenta unor supape la nivelul fiecarui arzator ce intrerup alimentarea cu gaz in cazul in care flacara se va stinge accidental. De asemenea, plita beneficiaza de 4 arzatoare de dimensiuni diferite: un arzator mic, un arzator normal, un arzator mare si un arzator WoK. Puterea acestora difera astfel ca arzatorul mic inregistreaza 0.9 kW, cel normal 1.55 kW, cel mare 2.6 kW, iar cel WoK 3.7 kW. De asemenea, tot aici se afla doua gratare din fonta care ofera o foarte buna stabilitate vaselor in timpul gatitului.

Cuptorul aragazului Star-Light FCF60NCWSS este prevazut, deopotriva, cu alimentare pe gaz, motiv pentru care beneficiaza de acelasi sistem de siguranta. Capacitatea oferita este de 62 de litri, fiind suficient de mare incat sa putem intreprinde orice tip de activitate culinara dorim. Printre functiile din dotare se numara grill-ul si rotisorul ce permit prepararea bucatilor mari de carne astfel incat acestea sa devina fragede la interior si crocante la exterior, timer-ul ce intrerupe activitatea culinara indata ce timpul prestabilit a expirat prevenind coacerea in exces a alimentelor. De asemenea, sistemul de iluminare interioara ne permite monitorizarea mai facila a alimentelor fara sa fie necesara deschiderea usii cuptorului de fiecare data.

Aragazul vine la pachet cu un capac din sticla, o tava pentru cuptor si un gratar tot pentru cuptor.

Din punct de vedere estetic, este un model placut, cu un design modern, fiind disponibil in varianta argintie in combinatie cu negru. Frontal se afla butoanele prin intermediul carora putem porni arzatoarele plitei sau cuptorul. Dimensiunile aparatului sunt de 85 x 60 x 60 cm (l x L x A).

Concluzii si Pareri

Star-Light FCF60NCWSS este un aragaz interesant care pe mine m-a surprins in mod placut atat din punct de vedere al design-ului, cat mai ales functional. Clientii sunt multumiti de el si multi dintre ei recunosc ca a reusit chiar sa le depaseasca asteptarile. Sunt incantati atat de plita, cat si de cuptor, iar pana acum aparatul s-a comportat foarte bine. In opinia lor, raportul calitate/pret este unul foarte bun.

 

Review pe scurt: Star-Light FCF60NCWSS

9.4

Calitate

9.2/10

Pret

9.4/10

Fiabilitate

9.6/10

Design

9.2/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Grill, Rotisor, Timer
  • Arzator WoK
  • Sistem d esiguranta
  • Design modern

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *