Campanii noi de reduceri propuse de magazine renumite:

Profita de reducerile de Home Deals doar la eMAG!

Aspirator de geam Star-Light AGC-1312W, Aspirare umeda, 3.6V, Autonomie 25 min, Alb/Albastru

Star-Light AGC-1312W poate fi un ajutor pentru orice gospodina care reuseste sa simplifice munca, lustruind foarte bine geamurile si oglinzile din locuinta. Partea si mai interesanta, este ca putem curata si gresia si faianta cu ajutorul sau fara sa mai fie nevoie sa depunem mult efort.

In dorinta de a lustrui geamurile sau gresia ramaneau pete, apa se mai prelingea si totusi nu iesea perfect cum ne-am fi dorit, ei bine, acest aparat ne vine in ajutor. Cu o greutate de numai 670 de grame, sete un aspirator de geam foarte usor de manevrat ce ne ajuta intr-adevar sa curatam geamurile mai usor.

Fiind prevazut cu acumulator, Star-Light AGC-1312W beneficiaza de o autonomie de aproximativ 25 de minute. Capacitatea de colectare este de 120 de ml. Este echipat cu un recipient prevazut cu pulverizator pentru detergent, laveta din microfibra, lamela mica/mare, dar si un incarcator pentru reincarcarea bateriei.

Star-Light AGC-1312W Accesorii

Star-Light AGC-1312W este un aparat de foarte mare folos in orice locuinta si potrivit chiar si pentru o masina pentru a curata parbrizul si celelalte geamuri. In plus, nu este deloc costisitor, fiind la indemana si celor cu un buget mai redus.

Concluzii si Pareri

Din punctul meu de vedere, Star-Light AGC-1312W este un produs foarte util, usor de folosit care iti poate usura foarte multa munca atunci cand vine vorba de curatarea geamurilor, oglinzilor, gresiei si a altor suprafete de acest gen. Cumparatorii sunt multumiti de el si sustin ca este ceea ce se asteptau, fiind in concordanta cu asteptarile lor. Autonomia aparatului este suficient de buna pentru nevoile lor, accesoriile din dotare sunt foarte eficiente si utile, iar aparatul este usor de manevrat. Prin urmare, il recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este avantajos.

Review pe scurt: Star-Light AGC-1312W

9.1

Calitate

8.8/10

Pret

9.0/10

Fiabilitate

9.4/10

Design

9.0/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Usor de manevrat
  • Accesorii utile
  • Baterie reincarcabila

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *