Campanii noi de reduceri propuse de magazine renumite:

Profita de reducerile de Home Deals doar la eMAG!

Aragaz Star-Light FCSS50WH, Gaz, 4 arzatoare, Siguranta plita si cuptor, 50 cm, Alb

Star-Light FCSS50WH este un model de aragaz foarte accesibil ca pret, ce presupune un mod de functionare simplu si sigur, pe care, personal, il vad potrivit pentru parinti sau bunici. Insa, pana a lua o decizie, daca merita sau nu cumparat, este esential sa fiti informati si sa aflati cateva detalii utile.

Plita aragazului Star-Light FCSS50WH este prevazuta cu alimentare pe gaz, motiv pentru care este nelipsit sistemul de siguranta sub forma unor supape amplasate la nivelul fiecarui arzator, intrerupand alimentarea cu gaz in cazul stingerii accidentale a flacarii. Este prevazuta cu patru arzatoare de dimensiuni diferite: un arzator mic, doua arzatoare normale si un arzator mare. Gratarul din dotare ofera un echilibru destul de bun vaselor in timpul gatitului.

Cuptorul aragazului Star-Light FCSS50WH prezinta, deopotriva, alimentare pe gaz, fiind prezent acelasi sistem de siguranta. In principiu, ce pot spune la acest capitol, chiar daca nu dispune de functii si tehnologii avansate, ofera o coacere acceptabila, astfel ca iti poti face treaba eficient cu el.

Printre accesoriile cu care vine la pachet, se numara capacul, tava si gratarul cuptorului.

Din punct de vedere estetic, este un aparat destul de simplu, prevazut cu o carcasa alba in combinatie cu negru. Frontal, sunt amplasate butoanele prin intermediul carora putem porni si opri atat plita, cat si cuptorul. Dimensiunile aragazului sunt de 85 x 50 x 50 cm (l x L x A).

Concluzii si Pareri

Star-Light FCSS50WH este un aragaz simplu, despre care n-ar fi multe de spus avand in vedere ca nu detine functii avansate, insa, cert este ca isi face treaba destul de bine. Cumparatorii actuali confirma acest lucru si declara ca functioneaza in parametrii optimi atat la nivelul plitei, cat si la nivelul cuptorului. Nu au intampinat probleme majore, ceea ce ii determine sa il recomanda si sa considere raportul calitate/pret avantajos.

Review pe scurt: Star-Light FCSS50WH

8.8

Calitate

8.4/10

Pret

9.0/10

Fiabilitate

9.3/10

Design

8.3/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Siguranta in utilizare
  • Functionare eficienta

Contra

  • Lipsa functii moderne

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *