Campanii noi de reduceri propuse de magazine renumite:

Profita de reducerile de Home Deals doar la eMAG!

TESY HEATECO CN03050MISF este un model de convector de podea potrivit pentru incaperi de dimensiuni reduse avand in vedere ca modelul in discutie prezinta cea mai mica putere din seria respectiva. Poate fi o solutie foarte buna pentru incalzirea unei bai sau a unei bucatarii ceva mai mici, chiar si folosit ca principala sursa de incalzire.

Convectorul de podea TESY HEATECO CN03050MISF cu puterea de 500 W poate fi amplasat in incaperi cu suprafete de pana la 6 mp. Este important de stiut faptul ca este prevazut cu sistem de siguranta IP 24, ceea ce inseamna ca poate fi folosit fara nicio problema chiar si in incaperi cum ar fi baia unde exista un nivel ridicat de umiditate. Cu ajutorul termostatului reglabil putem selecta nivelul temperaturii pe care dorim sa o obtinem. Datorita indicatorului luminos de functionare, ne putem da seama atunci cand aparatul functioneaza sau cand este in standby.

In plus, avand sistem de protectie impotriva inghetului, aparatul poate fi amplasat si in incaperi cu temperaturi ceva mai joase.

Totodata, convectorul beneficiaza de un design modern si placut, iar pentru ca este disponibil in varianta alb, nu va atrage atentia asupra sa. Dimensiunile acestuia sunt de doar 49.5 cm inaltime, 13.5 cm latime si 47 cm adancime, ceea ce inseamna ca va ocupa foarte putin spatiu de depozitare. Greutatea acestuia este de aproximativ 3.3 kg.

Concluzii si Pareri

TESY HEATECO CN03050MISF este un convector de care, personal, sunt multumit, pentru ca isi face treaba foarte bine, poate chiar mai bine decat m-as fi asteptat avand in vedere pretul mic platit. La randul lor, cumparatorii sunt foarte multumiti de aparat si susitn ca face fata cu brio incaperilor unde este amplasat, se incalzeste foarte repede si este economicc. Setarea sa se realizeaza destuld e usor, temperatura putand fi reglata manual. De asemenea, mai apreciaza faptulca  este construit din materiale de calitate si este mult mai eficient decat alte modele. Prin urmare, il recomanda cu incredere si sunt de parere ca raportul calitate/pret este excelent.

Review pe scurt: TESY HEATECO CN03050MISF 500 W

9.7

Calitate

9.7/10

Pret

9.8/10

Fiabilitate

9.8/10

Design

9.5/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret excelent
  • Se incalzeste rapid
  • Economic
  • Protectie IP 24 si protectie anti inghet
  • Dimensiuni reduse

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *