Campanii noi de reduceri propuse de magazine renumite:

Profita de reducerile de Home Deals doar la eMAG!

Star-Light TEB-850WH este un prajitor de paine ieftin, dar care isi face treaba cat se poate de bine. Ar putea fi de mare folos in preparea micului dejun, simplu si rapid.

Poti pregati cu ajutorul sau doua felii de paine simultan. Gradul de rumenire poate fi ales in functie de propriile preferinte, beneficiind de 7 nivele de putere. In plus, dispune si de functia de decongelare pe care o consider mai mult decat bine-venita.

Atunci cand ai pornit aparatul, insa setarile nu sunt cele dorite, atunci trebuie sa stii ca poti anula oricand comenzile si intrerupe procesul. De exemplu, mi s-a intamplat sa ramana setata o putere prea mare pentru preferintele mele, asa ca am oprit indata activitatea aparatul cand am constatat acest lucru.

Toate firimiturile sunt colectate intr-o tavita ce este integrata in partea de jos a aparatului. Periodic, aceasta trebuie golita.

Tavita Star-Light TEB-850WH

In timpul functionarii aparatul este cat se poate de stabil si  nu ocupa mult spatiu pe blatul de lucru.

Concluzii si Pareri

Star-Light TEB-850WH este un electrocasnic mic si practic, ideal pentru prepararea micului dejun. Nu necesita mult spatiu de depozitare si nici intretinere dificila. Clientii sunt multumiti de el si sustin ca functioneaza fara probleme. In plus, sunt de parere ca raportul calitate/pret este foarte bun.

Prajitor de paine Star-Light TEB-850WH, 850W, 2 felii, Grad de rumenire ajustabil, 7 trepte, Functie dezghetare, Alb

9

Calitate

8.8/10

Pret

9.2/10

Design

8.5/10

Fiabilitate

9.4/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • 7 trepte de ptuere
  • Functie dezghetare
  • Nu ocupa mult spatiu
  • Functie reincalzire

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *