Campanii noi de reduceri propuse de magazine renumite:

Profita de reducerile de Home Deals doar la eMAG!

VORTEX VO4208 este un ventilator foarte util in sezonul canicular fie acasa, fie la birou. Fata de ventilatoarele obisnuite, acest model poate racori incaperea fie prin ventilarea normala aerului, fie prin suflarea unor picaturi de apa, crescand astfel si umiditatea din aer, mai ales in incaperile unde aceasta este destul de scazuta.

Ventilatorul VORTEX VO4208 este prevazut cu un motor puternic, dar in acelasi timp si destul de silentios, nivelul maxim de zgomot produs fiind de aproximativ 60.37 dB. Prezinta o putere de 100 W, putand fi reglata in functie de cele trei trepte din dotare. In plus, pentru o racorire mai rapida si uniforma a incaperii poti activa functia de oscilatie, iar acesta va executa miscari stanga-dreapta.

Baza aparatul este una foarte stabila, avand totodata in dotare si un rezervor cu o capacitate de 1.2 litri, unde vei putea aduaga apa atunci cand este nevoie. De asemenea, aparatul poate fi mutat foarte usor dintr-o camera in alta gratie rotilor din dotare ce fac posibil acest lucru simplu si rapid.

Functia de ionizare te va ajuta sa respiri un aer mai curat, eliminand microorganisemele din aer. In acelasi timp, functia timer te va ajuta sa presetezi activitatea aparatului pe cel mult 6 ore.

Aparatul sta foarte bine si la capitolul siguranta in utilizare. In acest sens, a fost prevazut cu protectie antivegetativa, sistem de protectie al nivelului de apa, grila de protectie tip colivie si, bineinteles, protectie la umezeala IPX0. Astfel, poti folosi aparatul in cele mai sigure conditii si te poti bucura de un confort sporit.

De asemenea, apreciez la acest aparat existenta telecomenzii, fiindca de multe ori mi s-a intamplat sa testez ventilatoare fara telecomenzi in dotare si nu era deloc confortabil sa ma deplasez de fiecare data la aparat pentru a il porni si opri.

Dimensiunile acestuia sunt de 45 x 40 x 130 cm si are o greutate de 8.5 kg. In principiu, este recomandat pentru suprafete cuprinse intre 10-20 mp, calculate la o inaltime standard a incaperii, insa aceste valori pot varia si in functie de inaltimea incaperii unde este amplasat, dar si de gradul de izolare al peretilor.

Verifica oferta de astazi!

Concluzii si Pareri

VORTEX VO4208 este un ventilator eficient, mult superior altor modele, iar acest lucru se datoreaza atat motorului puternic, cat si posibilitatii de ventilare umeda a aerului si sigurantei in utilizare. La randul lor, clientii sunt foarte multumiti de alegerea facuta si sustin ca l-au folosit atat acasa, cat si la birou, si de fiecare data s-a dovedit neasteptat de eficient. Totodata, sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul foarte bun.

Ventilator cu amortizor VORTEX VO4208, 3 trepte de putere, 40cm, 100W

9.6

Calitate

9.6/10

Pret

9.5/10

Design

9.6/10

Fiabilitate

9.8/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Motor puternic
  • Suflare apa atomoizata
  • Functie ionizare
  • Siguranta in utilizare

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *