Campanii noi de reduceri propuse de magazine renumite:

Profita de reducerile de Home Deals doar la eMAG!

Miele Complete C3 TotalCare EcoLine – SGJP3 este, cu siguranta, unul dintre cele mai performante aspiratoare testate, despre care am ales sa discutam in cadrul acestui review. Inca de la prima utilizare, am ramas impresionata de puterea de aspirarea a acestuia si de accesoriile absolut ingenioase din dotare.

Aspiratorul Miele Complete C3 TotalCare EcoLine – SGJP3 este prevazut cu o putere de 550 W si o capacitate de colectate impresionanta de 4.5 litri. Poti ajusta puterea de aspirare a acestuia simplu si rapid cu ajutorul comutatorului de picior.

Datorita filtrulul HEPA AirCleean, vei respira un aer mai curat. Practic, va capta toate particulele de praf din aer, eliberand ulterior un aer mult mai curat. Totodata, dipsune de roti cu ax din otel inoxdiabil, ce nu vor teriora pardoseala.

Panoul de control este amplasat in partea de jos a aparatului si dispune de o interfata foarte prietenoasa, la nivelul fiecarui buton aflandu-se cate un desen reprezentativ, pentru a sti carei comenzi ii corespunde. Tot de aici vei porni si opri aparatul, dar vei reusi sa derulezi si cablul pentru a il strange.

Panou control Miele Complete C3 TotalCare EcoLine - SGJP3

 

Miele Complete C3 TotalCare EcoLine – SGJP3 prezinta tub telescopic Comfort si un maner ergonomic foarte practic, ce asiugra usurinta in manevrarea aparatului. In plus, presupune si o functionare destul de silentioasa, contrar asteptarilor, fiind un aspirator foarte puternic.

In ceea ce priveste accesoriile din dotare, a reusit sa ma surprinda placut din nou. Dispune de set de accesorii cu trei piese, duza pentru tapiterii, duza pentru spatii inguste, duza pentru spatii inguste extra-lunga, perie de praf cu peri natural, perie flexibila SUB 20, perie flexibila SFS 10, perie pentru parchet Twister SBB 300-3, duza pentru pardoseala SBD 660-3 si perie manuala SBT 20. Practic, poti aspira orice fel de suprafete si poti patrunde chiar si in locurile greu accesibile.

Cablul are o lungime de 8.5 metri, astfel ca raza de actiune ajunge pana la 13 metri.

Dimensiunile aspiratorului sunt de 48.7 cm lungime si 22.7 cm inaltime, avand o greutate de 7.41 kg.

Concluzii si Pareri

Miele Complete C3 TotalCare EcoLine – SGJP3 este un aspirator foarte bun, pe care il recomand cu toata increderea. Clientii sunt extrem de multumiti de modul in care isi face treaba, sustinand ca puterea acestuia este impresionanta si este un aspirator foarte usor de manevrat. Au mai sesizat faptul ca atunci cand aspira nu mai au praf in casa, este foarte siletnios, iar accesoriile sunt extrem de diversificate. In plus, este realizat din materiale de inalta calitate, asa cum era si de asteptat. In ansamblu, sutn de parare ca merita fiecare banut si considera raportul calitate/pret foarte corect.

Aspirator Miele Complete C3 TotalCare EcoLine - SGJP3 550W, saci GN, Filtru HEPA AirClean

9.9

Calitate

10.0/10

Pret

9.7/10

Design

10.0/10

Fiabilitate

10.0/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret corect
  • Putere foarte mare
  • Numar mare de accesorii
  • Filtru HEPA AirClean
  • Functionare silentioasa

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *