Campanii noi de reduceri propuse de magazine renumite:

Profita de reducerile de Home Deals doar la eMAG!

MYRIA MY4085 este un ventilator foarte eficient in sezonul cald, care reuseste sa asigure un nivel de confort ridicat, performantele atinse fiind net superioare multor altor modele din aceeasi gama.

Ceea ce il face special este, in primul rand, functia de pulverizare a apei care reuseste sa sporeasca confortul locuintei tale in zilele caniculare. De asemenea, aparatul dispune de un motor puternic de 75 W, care este in acelasi timp si foarte silentios. Poate fi ajustat in trei pozitii, in functie de propriul confort.

Un astfel de ventilator este eficient chiar si in locuintele unde nivelul umitatii este destul de scazut. In plus, indeparteaza eficient praful din aer. In acelasi timp, ai posibilitatea de a ajusta volumul de aer suflat pentru a fi mai mult sau mai putin puternic. Rezervorul unde vei adauga apa are o capacitate de 2.3 litri , iar volumul de pulverizare a apei este de 380 ml/h. In principiu, distanta de suflare a apei atomizate ar trebui sa fie de 1-2 metri, iar modelul in cauza este recomandat pentru incaperi cu suprafete de 10-20 mp.

Cand vine vorba despre siguranta in utilizare, producatorii au fost din nou foarte atenti la acest aspect. In acest sens, ventilatorul a fost dotat cu sistem de protectie al nivelului de apa, dar si protectie la umezeala IP11. In acest fel, poti folosi cu incredere aparatul si te poti bucura de un aer mai placut, dar si mai curat. In plus, nici nu ocupa foarte mult spatiu in incapere, astfel ca va fi usor sa ii gasesti locul.

Verifica oferta de astazi!

Concluzii si Pareri

MYRIA MY4085 este un model de ventilator foarte util in sezonul cald, net superior multor altor modele, iar personal il recomand. Clientii sunt foarte incantati de el si au apreciat foarte mult existenta functiei de pulverizare, dar si siguranta in utilizare pe care o ofera. Sunt de parere ca este un produs foarte bun, drept pentru care apreciaza raportul calitate/pret excelent.

Review pe scurt: MYRIA MY4085

9.7

Calitate

9.8/10

Pret

9.4/10

Design

9.7/10

Fiabilitate

9.8/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret excelent
  • Siguranta in utilizare
  • Functie pulverizare apa
  • Motor puternic
  • Nivel zgomot redus

Contra

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *